Deda Ostoja u devetoj deceniji dobio bebu sa duplo mlađom suprugom i tu ne planira da stane (FOTO)

Sa suprugom ima još dvojicu sinova, a željeli bi da dobiju i ćerku.

Ostoja Varčar je poljoprivrednik iz Razboja kod Srpca u Republici Srpskoj, koji je nedavno, u osamdesetoj godini života, dobio sina Stefana.

Ostojina supruga Sanja, sa kojom ima još dvojicu sinova Milana (21) i Savu (17), mlađa je 38 godina od njega, a kaže da sa suprugom planira i ćerku iduće godine, na šta se Ostoja smeši, odobravajući njen predlog.

Mali Stefan, koji dobro napreduje, priča ovaj srećni bračni par , uneo je radost u njihovu porodicu i kuću. Sanji najviše pomaže Ostojina sestra Desa (84), koja je posle penzionisanja u Novom Sadu došla da živi sa njima u rodni kraj.

– Za ljubav i porodičnu sreću godine nisu nikakva prepreka. Sanja i ja smo se zavoljeli u Sarajevu, posle izbeglištva iz Zenice. To je bila ljubav na prvi pogled, mada sam ja imao još jedan brak i tri ćerke – ispričao je Ostoja, koji je zakoračio u devetu deceniju života.

On kaže da je Sanju upoznao radeći u krompirištu u okolini Sarajeva, a do tada je bio građevinac u Zenici.

– Stefan me podmladio i mene i naš brak prosvetlio. Samo želim da bude zdrav, a sreća će svakako doći – priča Ostoja, hvaleći se svojom vitalnošću.

Sanja kaže da je on dobar i vredan, posvećen njoj i djeci.

– Srećna sam, naš brak je uspješan. Stefan je kruna toga. Iskreno, nisam vjerovala da sam trudna, otišla sam kod ljekara smatrajući da je nastupio klimaks, a onda sam saznala, mjesec dva prije porođaja, da sam trudna – priča Sanja.

Strahovala je za ishod jer joj je pre nekoliko godina odstranjen bubreg, ali je sve ipak proteklo u najboljem redu.

Prinova u porodici Varčar je hit u Lijevče polju. Svi ovu porodicu smatraju vrednom i uzornom te se nadaju da će mali Stefan imati srećno djetinjstvo. Njima je pomoć potrebna jer žive u teškim uslovima, ali se ipak ne žale.

Stefan je rođen 1. maja u Opštoj bolnici Gradiška, težak je 3,5 kilograma, a dugačak 53 centimetra. Ime je dobio po Svetom Stefanu, krsnoj slavi porodice Vračar.

penzioneri.me/dijaspora.news

Slične novosti

Penzioneri pisali Spajiću: Traže hitnu reformu fonda PIO
Novosti, Penzije, Treće doba
shares200 views

Penzioneri pisali Spajiću: Traže hitnu reformu fonda PIO

Ana Ana - mar 28, 2024

Pitanje penzionog sistema u Crnoj Gori ostaje jedno od ključnih izazova koje treba adekvatno adresirati radi poboljšanja životnog standarda penzionera, poručuju iz Upravnog…

Nakon rasta minimalca penzioneri pohrlili da se zaduže
Novosti, Penzije, Treće doba
shares300 views

Nakon rasta minimalca penzioneri pohrlili da se zaduže

Ana Ana - mar 28, 2024

Loš standard penzionera u Crnoj Gori u jednoj mjeri je poboljšan početkom ove godine kada je minimalna penzija povećana na 450 eura. To…

DOM STARIH NIKŠIĆ: Zadovoljni korisnici potvrda uspješne godišnjice rada
Treće doba, Život 55+
shares250 views

DOM STARIH NIKŠIĆ: Zadovoljni korisnici potvrda uspješne godišnjice rada

Ana Ana - mar 26, 2024

Dom za stare Nikšić obilježio je godišnjicu rada. Zadovoljni korisnici potvrda su, i pored brojnih izazova, da ustanova funkcioniše u skladu sa standardima,…

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.

Preporučeni članci