Nada je sa 59 godina zaustavila gravitaciju i vrijeme: “Stalno sam bila na dijetama i nezadovoljna telom, a sad sam penzionerka i izgledam kao avion, evo kako”

Za Nadom Nemčić okreću se i stari i mladi. Kada kaže da ima 59 godina, u to niko ne vjeruje. A tek joj ne vjeruju kada kaže da je tek kao penzionerka uspela da izgradi tijelo o kakvom je sanjala kao mlađa žena!

Nada Nemčić iz Šibenika otkrila je teretanu sa 56 godina, na nagovor sinova. Kako kaže za , kada su joj rekli da su joj “noge grozne”, krenula je sa vježbanjem.

Četiri godine traje njen novi život posvećen fitnesu, a rezultati su vidljivi, i to tako da svima oduzimaju dah. Višak i celulit su nestali i ustupili mesto definisanim mišićima kakvih se ne bi zastidela ni tinejdžerka.

Nada dalje otkriva da je cijelog života maštala o figuri kakvu ima sada, sa 60 godina.

– Stalno sam držala dijete i gubila kilograme, ali mlitavost me je uvijek pratila i nikad nisam bila zadovoljna svojim tijelom. Konačno sam, uz podršku sinova, uspjela da pobijedim gravitaciju i godine. Evo me sad, izgledam mnogo bolje nego sa 40 godina – presrećna je Nada.

Kako kaže, cio radni vijek provela je kao radnik u fabrici i plaćala danak stalnom sjedenju na poslu, nezdravoj hrani i neaktivnosti. Sebi je govorila da “počinje sutra” sa dijetom i vježbanjem, a to sutra nikako nije dolazilo.

penzioneri.me/24sata.hr

Slične novosti

SPAJIĆ: Građani da ne brinu za penzije
Novosti, Penzije, Treće doba
shares626 views

SPAJIĆ: Građani da ne brinu za penzije

Ana Ana - apr 24, 2024

Govoreći o najavljenoj reformi Fonda PIO premijer Milojko Spajić poručio da građani ne treba da strahuju za svoje penzije. „Dosadašnje uplate za Fond…

Reforma penzionog sistema: Moguće da dio doprinosa bude na dobrovoljnoj osnovi?
Novosti, Penzije, Treće doba
shares293 views

Reforma penzionog sistema: Moguće da dio doprinosa bude na dobrovoljnoj osnovi?

Ana Ana - apr 23, 2024

Reforma penzionog sistema biće definisana fiskalnom strategijom i nema bojazni od gašenja Fonda PIO, poručuju iz Pokreta Evropa sad, a nakon izjave ministra…

Vuković: Planiramo reformu penzionog sistema, biće korekcije penzijskih doprinosa
Novosti, Penzije, Propisi
shares0 views

Vuković: Planiramo reformu penzionog sistema, biće korekcije penzijskih doprinosa

Jasna Pejović - apr 22, 2024

Ministar finansija Novica Vuković rekao je u intervjuu za Glas Amerike da je povećanjem penzija u Crnoj Gori početkom godine počela primjena programa…

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.

Preporučeni članci