“MISLIO SAM DA SAM LUD ILI DA SU DUHOVI” Penzionera šokirao snimak skrivene kamere iz šupe: Ostavljao sam nered, a ujutro SVE ČISTO

Kada ostavimo nered iza sebe, često poželimo da neko ide za nama i da to pospremi, ali ponekad takav čin može i propisno da nas iznenadi, pogotovo ako nemamo pojma ko je to učinio.

Mis slaze alat

Stiven Mekkers (72) penzioner iz Velike Britanije bio je veoma zbunjen nakon što je počeo da svakog jutra primećuje očišćen sto u svojoj radionici koja se nalazi tik uz kuću.

Naime, njemu nije bilo jasno o čemu se radi jer je svaki put na stolu ostavljao nered. Kako se navodi, prvo je mislio da je lud, a onda je pomislio da se možda radi i o duhu.

U jednom trenutku, odlučio je da potpuno isprazni kutiju i raspršiti matice i šrafove po celoj šupi. Međutim, kada se ujutro probudio, sve je bilo počišćeno i vraćeno na svoje mesto. Taj fenomen je trajao nedeljama pre nego što je saznao kako se šrafovi, matice i delovi svako jutro vraćaju na mesto. Gotovo na ivici ludila, odlučio je da postavi kameru.

Kada je video ko je krivac za red u njegovoj radionici, ostao je bez reči, pošto je u pitanju bio – miš.

Kako je rekao, bio je u čudu zbog sposobnosti i snage miša, pošto je on u svom pospremanju pokazao neverovatnu snagu tako što je dizao priključak za crevo, kao i par stezaljki koje su stajale u kantici od sladoleda.

– Mislio sam da je neverovatno da mali miš može toliko podići u par sati. On je veoma zauzet, ne odustaje dok se sve ne sredi – rekao je on, dodavši da misli kako je miš pokušavao da sakrije matice u strahu da druge životinje ne dođu do njih.

Makers je takođe izjavio da mu pomoć i prisustvo miša ne smeta, samo se nada da neće dovoditi previše prijatelja kod njega u radionicu.

 

 

penzioneri.me/blic ITV news

Slične novosti

Penzioneri pisali Spajiću: Traže hitnu reformu fonda PIO
Novosti, Penzije, Treće doba
shares200 views

Penzioneri pisali Spajiću: Traže hitnu reformu fonda PIO

Ana Ana - mar 28, 2024

Pitanje penzionog sistema u Crnoj Gori ostaje jedno od ključnih izazova koje treba adekvatno adresirati radi poboljšanja životnog standarda penzionera, poručuju iz Upravnog…

Nakon rasta minimalca penzioneri pohrlili da se zaduže
Novosti, Penzije, Treće doba
shares300 views

Nakon rasta minimalca penzioneri pohrlili da se zaduže

Ana Ana - mar 28, 2024

Loš standard penzionera u Crnoj Gori u jednoj mjeri je poboljšan početkom ove godine kada je minimalna penzija povećana na 450 eura. To…

DOM STARIH NIKŠIĆ: Zadovoljni korisnici potvrda uspješne godišnjice rada
Treće doba, Život 55+
shares250 views

DOM STARIH NIKŠIĆ: Zadovoljni korisnici potvrda uspješne godišnjice rada

Ana Ana - mar 26, 2024

Dom za stare Nikšić obilježio je godišnjicu rada. Zadovoljni korisnici potvrda su, i pored brojnih izazova, da ustanova funkcioniše u skladu sa standardima,…

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.

Preporučeni članci