Penzioner oženio 38 godina mlađu devojku i tvrdi da ona nije sponzoruša: Mladi ne smeta što je stariji i od njene majke (FOTO)

Gospodin Zielinski je svoje bogatstvo stekao vođenjem restorana u Pertu, koji je gostima nudio da jedu hranu sa nagih tela njihovih konobarica

Stiv Zielinski (67), bivši vlasnik toples restorana, oženio se blogerkom Emili Čarman (29), prenosi Mirror.

Par se venčao na jugozapadu Australije prošlog meseca, a mladoženja ističe da se Emili nije udala za njega zbog novca. Iako je razlika među njima 38 godina, Zielinski veruje da to nije nikakav problem.

– Ljudi mi kažu, šta ćeš da radiš kada budeš imao 77 godina, a ona 40. Ja im kažem da ću se ponašati kao i do sada – rekao je on.

Gospodin Zielinski je svoje bogatstvo stekao vođenjem restorana u Pertu, koji je gostima nudio da jedu hranu sa nagih tela njihovih konobarica.

Njegova kontroverzna prošlost je ovom ovom penezioneru ubila sve nade povodom ulaska u politiku 2017. godine. Tada su se u javnosti pojavile fotografije na kojima on pozira sa ženom koja je obučena kao Plejbojeva zečica.

Nameravao je da se kandiduje za državni senat, ali je to propalo kada je otkrivena njegova prošlost. Međutim, to nije uticalo na njegovu ljubav sa Emili, koju je upoznao pre osam godina u jednom kafiću.

– Imao sam skoro 60 godina. Mislio sam da neće biti zainteresovana za mene, ali smo postali prijatelji pa smo polako izgradili vezu – rekao je on.

Poslednji brak ovog mogula se završio razvodom, koji je ovog penzionisanog biznismena koštao čak 1,2 miliona dolara. On sada dodaje da njegova nova supruga nije sa njim zbog novca.

– Ona nije sponzoruša. Poslednja žena mi je uzela sav novac, tako da Emili od mene to neće dobiti. Mnogi moji drugovi su slobodni, imaju lambordžini i fereri, a devojke ih biraju jer misle da imaju novac – sitiče on.

Emili ističe da joj prija veza sa starijim muškarcem, i da joj njegove godine nikada nisu smetale, iako je on stariji od njene majke.

Pored toga što gradi karijeru na Instagramu, Emili je i lični trener i vodi blog o veganstvu.

 

penzioneri.me/telegraf.rs

Slične novosti

SPAJIĆ: Građani da ne brinu za penzije
Novosti, Penzije, Treće doba
shares626 views

SPAJIĆ: Građani da ne brinu za penzije

Ana Ana - apr 24, 2024

Govoreći o najavljenoj reformi Fonda PIO premijer Milojko Spajić poručio da građani ne treba da strahuju za svoje penzije. „Dosadašnje uplate za Fond…

Reforma penzionog sistema: Moguće da dio doprinosa bude na dobrovoljnoj osnovi?
Novosti, Penzije, Treće doba
shares293 views

Reforma penzionog sistema: Moguće da dio doprinosa bude na dobrovoljnoj osnovi?

Ana Ana - apr 23, 2024

Reforma penzionog sistema biće definisana fiskalnom strategijom i nema bojazni od gašenja Fonda PIO, poručuju iz Pokreta Evropa sad, a nakon izjave ministra…

Vuković: Planiramo reformu penzionog sistema, biće korekcije penzijskih doprinosa
Novosti, Penzije, Propisi
shares0 views

Vuković: Planiramo reformu penzionog sistema, biće korekcije penzijskih doprinosa

Jasna Pejović - apr 22, 2024

Ministar finansija Novica Vuković rekao je u intervjuu za Glas Amerike da je povećanjem penzija u Crnoj Gori početkom godine počela primjena programa…

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.

Preporučeni članci