RUSKA TRAVARKA ELENA OTKRILA TAJNU DUGOVEČNOSTI I ZDRAVLJA: Ova tri korova su dar od Boga! Leče celo telo!

Veoma je delotvorna!

Svetski poznata travarka Ruskinja Elena ,garantuje lekovitost ove tri biljke. To su čičak, pirevina i maslačak. Od njih se može napraviti piće ili čaj. Njihova kombinacija predstavlja zdravlje za telo.

Pirevina

Korovska biljka koje ima u svakoj bašti. Nju je gotovo nemoguć iskoreniti. Ona je toliko lekovita da leči od oftamologije do onkologije. Nema bolesti koju ona ne leči. Pirevina obnavlja poremećen metabolizam.

Odvar od pirevine leči ciste, urinarne infekcije, izbacuje kamenje iz bubrega i žučnim kesama,leči bolesti pluća, hroničnog bronhitisa, crevene bolesti, dijabetes, hipertenziju.

Koren ove biljke je takođe lekovit, leči disfunkciju jajnika kod žena, tuberkulozu i furunkulozu. Kada se koristi pirevine ne postoji kontraindikacija. Ukusnija je i zdravija od pšenice. Ako osušimo koren od njega možemo kuvati kafu ili kašu.

Maslačak

Maslačak takođe spada u korovsku biljku. U rano proleće neophodno je mlade listiće potopiti u vodu da otpuste gorčinu, a nakon toga se može napraviti salata. Od lišća se takođe moeže napraviti čorbica, a od koren se može ispeći sa krompirom. Lišće maslačka leči anemiju, rak želudca i jetre, artritis, asteoporozu, upalu limfnih čvorova itd. Najlekovitiji je koren ako se iskopa u jesen od maslačka koji još nije procvetao.

Čičak

Čičak je biljka koja staje na put kanceru. Može da izleči dijabetes, bronhitis, artritis, reumatizam, osteoporozu, frakture kostiju, herniju, retke bolesti itd. Čičak je u stanju da izleči i hepatitis C. Čaj od korena čička leči grip i prehladu, normalizuje temperaturu. Od lista se može praviti čorbica, a od suvog i mlevenog korena kaša i da se peče hleb. Kafa koju pijemo nije zdrava, a kafa od korena ove tri biljke je zdrava. Korenje ove tri biljke je najbolje vaditi u proleće ili jesen.

 

penzioneri.me/espreso.rs

Slične novosti

Penzioneri pisali Spajiću: Traže hitnu reformu fonda PIO
Novosti, Penzije, Treće doba
shares200 views

Penzioneri pisali Spajiću: Traže hitnu reformu fonda PIO

Ana Ana - mar 28, 2024

Pitanje penzionog sistema u Crnoj Gori ostaje jedno od ključnih izazova koje treba adekvatno adresirati radi poboljšanja životnog standarda penzionera, poručuju iz Upravnog…

Nakon rasta minimalca penzioneri pohrlili da se zaduže
Novosti, Penzije, Treće doba
shares300 views

Nakon rasta minimalca penzioneri pohrlili da se zaduže

Ana Ana - mar 28, 2024

Loš standard penzionera u Crnoj Gori u jednoj mjeri je poboljšan početkom ove godine kada je minimalna penzija povećana na 450 eura. To…

DOM STARIH NIKŠIĆ: Zadovoljni korisnici potvrda uspješne godišnjice rada
Treće doba, Život 55+
shares250 views

DOM STARIH NIKŠIĆ: Zadovoljni korisnici potvrda uspješne godišnjice rada

Ana Ana - mar 26, 2024

Dom za stare Nikšić obilježio je godišnjicu rada. Zadovoljni korisnici potvrda su, i pored brojnih izazova, da ustanova funkcioniše u skladu sa standardima,…

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.

Preporučeni članci