Zaljubio se u 50 godina stariju ženu: “Moja žena ima nešto što mlade djevojke nemaju”

Kada kažu da ljubav ne pita za godine – ovaj par je to bukvalno shvatio i vodio se time.
Geri Hardvik (19) je upoznao Almedu (72) u piceriji i sada su muž i žena i otvoreno govore o svojoj vezi. Misle da njihova veza nije čudna iako je Geri mlađi od jednog Almedinog unuka. U leto 2016. godine Almeda nije ni sanjala da će se zaljubiti u tinejdžera dok je otišla da jede u popularnom američkom lancu restorana.
Nakon samo dve nedelje Geri je zaprosio Almedu. Geri kaže da je upravio bio završio nesrećnu vezu sa 77-godišnjom ženom i da se u Almedu, baku šestoro unučadi, zaljubio na prvi pogled. Par živi u Tenesiju i kažu da su jako srećni. “Ako nekoga voliš, godine su samo broj.
Sada sam već dve godine u braku sa svojom srodnom dušom. Znam da je on onaj s kojim želim da provedem ostatak života, čim sam ga pogledala u oči osetila sam ljubav”, kaže Almeda. “Prvo što sam primetio kod Almede su njene predivne oči.
Almeda ima predivan karakter, uvek je nasmejana, a hemija među nama je jaka. Imamo slične interese i hobije, a mlađe žene me nikada nisu privlačile. I kada sam imao 13, 14 godina, bile su mi privlačne starije žene. Rekao sam to svojoj baki koja me odgajala i malo se bojao njene reakcije.
Ali ona je to prihvatila”, kaže Geri. “Prvi put smo vodili ljubav u noći našeg venčanja. To je bilo neverovatno iskustvo, Almeda je divna ljubavnica”, kaže Geri. Ali neki ne prihvataju njihovu vezu, a među njima je i Almedin sin koji s majkom nije razgovarao otkako je srela Gerija.
Aron i Indijana Eliot, Almedini unuci takođe se teško nose s bakinim izborom, ali kažu da je bitno da ona bude srećna. “Gerija sam samo jednom nazvao dedom i to kada sam bio pijan”, kaže Aron.
penzioneri.me/edukacija.info

Slične novosti

Penzioneri pisali Spajiću: Traže hitnu reformu fonda PIO
Novosti, Penzije, Treće doba
shares200 views

Penzioneri pisali Spajiću: Traže hitnu reformu fonda PIO

Ana Ana - mar 28, 2024

Pitanje penzionog sistema u Crnoj Gori ostaje jedno od ključnih izazova koje treba adekvatno adresirati radi poboljšanja životnog standarda penzionera, poručuju iz Upravnog…

Nakon rasta minimalca penzioneri pohrlili da se zaduže
Novosti, Penzije, Treće doba
shares300 views

Nakon rasta minimalca penzioneri pohrlili da se zaduže

Ana Ana - mar 28, 2024

Loš standard penzionera u Crnoj Gori u jednoj mjeri je poboljšan početkom ove godine kada je minimalna penzija povećana na 450 eura. To…

DOM STARIH NIKŠIĆ: Zadovoljni korisnici potvrda uspješne godišnjice rada
Treće doba, Život 55+
shares250 views

DOM STARIH NIKŠIĆ: Zadovoljni korisnici potvrda uspješne godišnjice rada

Ana Ana - mar 26, 2024

Dom za stare Nikšić obilježio je godišnjicu rada. Zadovoljni korisnici potvrda su, i pored brojnih izazova, da ustanova funkcioniše u skladu sa standardima,…

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.

Preporučeni članci