USPIO JE! Maleni Viktor iz Berana proglašen za najljepšeg dječaka svijeta!

Trogodišnji Viktor Uković iz Berana je uspio!

Proglašen je za najljepšeg dječaka svijeta na dječijem svjetskom takmičenju ljepote “Miss and Mister World”, koje je održano u Turskoj!

Da je Viktor osvojio srca žirija i postao najljepši dječak svijeta, potvrdila nam je njegova majka, koja nam je kratko kazala da su veoma srećni i uzbuđeni.

Zahvalila je svima koji su im pomogli da ostvare san, a posebno Anteni M na velikoj podršci!

Inače, maleni viktor iz Berana, najmlađi je član modne agencije “Top 3 Models Montenegro”.

Viktor je, kako su nam saopštili,takođe, učestvovao na Internacionalnom dječijem fashion week-u gdje se predstavio u svojoj tradicionalnoj crnogorskoj nošnji noseći zastavu Crne Gore.

I pored toga što Viktor ima samo tri godine on je uspiješno savladao sve što se zahtijeva od jednog mistera svijeta, i dokazao da godine ne mogu biti prepreka , on je svoj san počeo da živi, saopšteno je iz te modne agencije.

Viktor je na svjetsko takmičenje otišao po ličnom izboru nacionalnog direktora i vlasnice licence za ta prestižna takmičenja za Crnu Goru, Srbiju, Hrvatsku, BiH i Makedoniju Ivane Šćekić , koja je od početka vjerovala da ce Viktor plasirati u sami vrh na  svjetskom takmičenju.

Modna agencija “Top 3 Models Montenegro” već, kako su nam saopštili priprema djecu za svjetsko takmičenje ”Prince and Princess World” koje se održava u septembru.

Nadaju se se da će  i dalje na svjetskoj sceni blistati, jer, kako zaključuju, Crna Gora ima lijepu djecu koja posjeduju i određene talente.

 

penzioneri.me/antenam.net

Slične novosti

SPAJIĆ: Građani da ne brinu za penzije
Novosti, Penzije, Treće doba
shares626 views

SPAJIĆ: Građani da ne brinu za penzije

Ana Ana - apr 24, 2024

Govoreći o najavljenoj reformi Fonda PIO premijer Milojko Spajić poručio da građani ne treba da strahuju za svoje penzije. „Dosadašnje uplate za Fond…

Reforma penzionog sistema: Moguće da dio doprinosa bude na dobrovoljnoj osnovi?
Novosti, Penzije, Treće doba
shares293 views

Reforma penzionog sistema: Moguće da dio doprinosa bude na dobrovoljnoj osnovi?

Ana Ana - apr 23, 2024

Reforma penzionog sistema biće definisana fiskalnom strategijom i nema bojazni od gašenja Fonda PIO, poručuju iz Pokreta Evropa sad, a nakon izjave ministra…

Vuković: Planiramo reformu penzionog sistema, biće korekcije penzijskih doprinosa
Novosti, Penzije, Propisi
shares0 views

Vuković: Planiramo reformu penzionog sistema, biće korekcije penzijskih doprinosa

Jasna Pejović - apr 22, 2024

Ministar finansija Novica Vuković rekao je u intervjuu za Glas Amerike da je povećanjem penzija u Crnoj Gori početkom godine počela primjena programa…

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.

Preporučeni članci