NLB Banka ponudila još bolji Srebrni kredit za penzionere!

NLB Banka je inovirala ponudu za penzionere unaprijedivši NLB Srebrni kredit koji klijenti i dalje mogu obezbijediti uz polisu osiguranja života koju im obezbjeđuje banka, bez troška i bez uvida u zdravstveni karton.

Jedinstvena ponuda za sve koji su zakoračili u treće životno doba uključuje kredit sa još većim iznosom – do 12.000 € i dužim rokom otplate – do 10 godina i do 78. godine u trenutku dospijeća posljednjeg anuiteta.

Ponuda koju je NLB Banka osmislila za penzionere izdvaja se na crnogorskom tržištu. Procedura je jednostavna, pa svi koji pripadaju ovoj grupi klijenata a žele da obezbijede veći iznos gotovine mogu aplicirati za NLB Srebrni kredit.
Povodom predstavljanja nove ponude kredita namijenjenih pripadnicima trećeg životnog doba, NLB Banka je priremila besplatnu obradu za sve koji u period od 25. juna do 25. jula 2018. godine apliciraju za NLB Srebrni kredit.

U okviru ponude za penzionere banka nudi, za svega 0,70 € mjesečno NLB Srebrni paket u okviru kog su na raspolaganju: debitna kartica, kreditna kartica, SMS/viber poruka o promjenama i stanju na računu, besplatna polisa osiguranja od smrti i trajnog invaliditeta usljed nesrećnog slučaja, i druge usluge. NLB Srebrni paket omogućava niz povoljnosti prilikom korišćenja brojnih proizvoda i usluga NLB Banke.

Ove godine, NLB Banka, će biti pokrovitelj “Senior festa” koji se po prvi put organizuje u Crnoj Gori. Za ovu cjelodnevnu manifestaciju banka priprema zanimljiv sadržaj koji će svim penzionerima pružiti uvid u zdrave navike u ishrani i životnom stilu, ali i približiti sve finansijske termine, na zabavan i jednostavan način. Ovim povodom za sve posjetioce banka priprema interesantne poklone i posebnu ponudu svojih proizvoda namijenjenu penzionerima.

Slične novosti

Penzioneri pisali Spajiću: Traže hitnu reformu fonda PIO
Novosti, Penzije, Treće doba
shares200 views

Penzioneri pisali Spajiću: Traže hitnu reformu fonda PIO

Ana Ana - mar 28, 2024

Pitanje penzionog sistema u Crnoj Gori ostaje jedno od ključnih izazova koje treba adekvatno adresirati radi poboljšanja životnog standarda penzionera, poručuju iz Upravnog…

Nakon rasta minimalca penzioneri pohrlili da se zaduže
Novosti, Penzije, Treće doba
shares300 views

Nakon rasta minimalca penzioneri pohrlili da se zaduže

Ana Ana - mar 28, 2024

Loš standard penzionera u Crnoj Gori u jednoj mjeri je poboljšan početkom ove godine kada je minimalna penzija povećana na 450 eura. To…

DOM STARIH NIKŠIĆ: Zadovoljni korisnici potvrda uspješne godišnjice rada
Treće doba, Život 55+
shares250 views

DOM STARIH NIKŠIĆ: Zadovoljni korisnici potvrda uspješne godišnjice rada

Ana Ana - mar 26, 2024

Dom za stare Nikšić obilježio je godišnjicu rada. Zadovoljni korisnici potvrda su, i pored brojnih izazova, da ustanova funkcioniše u skladu sa standardima,…

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.

Preporučeni članci