6 puta nominovana za Nobela: Doktorka u detalje otkrila uzrok teških bolesti i način zaštite!

Doktorka Budvig otkrila je “đavolje trojstvo” koje garantuje tešku bolest

Da li ste nekad čuli za doktorku Johanu Budvig (Johanna Budwig)? Ova doktorka je čak šest puta nominovana za Nobelovu nagradu za dostignuća u medicini, a najpoznatija je bila po tome što je čak 90 odsto svojih pacijenata spasila od raka.

Njen rad podudara se sa tvrdnjama slavnog doktora Oto Hajnriha Varburga, koji je odavno otkrio uzrok i način lečenja raka – dati ćelijama više kiseonika, a dr Budvig je pronašla najbolji prirodni način da se to i uradi.

Na ovaj način, tvrdi se da je lečila različite tipove raka, čak i u terminalnoj fazi, bez ikakvih štetnih efekata. Zbog velikog uspeha u lečenju, doktorka Budvig je postala najveći neprijatelj nuklearnoj i farmaceutskoj industriji, koji su početkom pedesetih godina prošlog veka zabranili njen rad, piše Healthy Definition. Priča se da su čelnici ovih industrija nadgledali njena istraživanja i želeli da uzmu recept, ali doktorka nikada nije želela da ga njima otkrije.

Doktorka Budvig otkrila je “đavolje trojstvo” koje garantuje rak – radijacija, toksini i kiselost organizma, koji se dodatno pogoršavaju nepravilnom ishranom i lošim navikama. Takođe, verovala je da je kiselost organizma poslednja faza kancera, kada hemijska struktura tela postane toliko kisela da krvotok gotovo potpuno gubi sposobnost da prenese i zadrži kiseonik.

Radi paralele, nivo kiseonika kod zdravih osoba je između 98 i 100, dok kod pacijenata obolelih od raka iznosi oko 60. Da li vam sada zvuči logično?

Kiseonik se u njihovoj krvi pretvara u otpad, poput ugljen dioksida, a nedostatak kiseonika izaziva formiranje ćelija tumora, koje moraju da mutiraju kako bi uzimale energiju iz fermentisanog šećera. Otpadne materije koje nastaju fermentacijom talože se u tkivima i proizvode još više toksina i ubijaju kiseonik u ćelijama i kiselost tela. Rezultat ovog procesa je razmnožavanje kancerogenih ćelija i fatalan kraj. Sve ovo dokazao je dr Varburg, zbog čega je 1931. godine dobio Nobelovu nagradu.

Dakle, najjače oružje protiv kancerogenih ćelija je kiseonik. Metoda doktorke Budvig zapravo je proces stimulacije snabdevanja tela kiseonikom, i to mnogo brže nego što je moguće kroz bilo kakvu standardnu terapiju. U isto vreme, ovim procesom se reguliše pH vrednost i telo se vraća u alkalno stanje. Kada se alkalizuje, telo postaje puno kiseonika, koji je praktično otrov za mutirane ćelije raka.

Kao svoj lek, doktorka Budvig je koristila smesu od lanenog ulja i kvark sira. U pitanju je sveži mlečni proizvod, a od drugih sireva se razlikuje po tome što ne sadrži ni trunku soli, niti usireno mleko. Veoma je popularan u Nemačkoj.

Svojim pacijentima savetovala je da izbegavaju štetnu hranu i loše masnoće, jer izazivaju uništenje kiseonika u ćelijama, a preporučivala esencijalne masne kiseline i zdrave namirnice. Takođe je naglašavala da je od izuzetnog značaja da osoba bude dovoljno izložena suncu, kako bi telo upijalo vitamin D3, koji je takođe moćan borac protiv raka.

Njen metod lečenja sastoji se od 2 faze. Prva vaza je potpuno prirodna i podrazumeva lečenje proteinima iz kvark sira i omega 3 mastima iz lanenog ulja. Tretiranjem pacijenata na ovaj način, dr Budvig je otkrila da telo pacijenta sintetiše omega 3 masti iz lanenog ulja tačno onoliko koliko mu je potrebno.

“Bez svih masnih kiselina, smanjuje se funkcija respiratornih enzima i rezultat bi bilo gušenje, čak i kad bi pacijent dobio kiseonik veštačkim putem. Nedostatak ovih materija pogađa i druge vitalne funkcije. Prva je to što opada zasićenost tela kiseonikom, a ljudi ne mogu da prežive bez vazduha, hrane i ovih masnih kiselina”, govorila je dr Budvig.

Drugi deo njene metode lečenja je ishrana. Svi pacijenti porali su da se pridržavaju sledećih doktorkinih uputstava minimum 6 meseci.

Recept za prvi deo lečenja

Sastojci: čaša čistog kvark sira (obavezno proveriti da li je napravljen od homogenizovanog mleka), malo kajenske paprike, 2 do 5 kašika lanenog ulja (ili 1 do 3 kašike sveže mlevenog semena lana).

Priprema: Sve izmešajte (drvenom kašikom) i jedite bar jednom dnevno svakog dana.

Uputstva za ishranu:

– Ne konzumirajte šećer, kao zaslađivač koristite samo ceđeni sok od grejpfruta
– Ne jedite čiste životinjske masnoće, poput masti, loja, slanine…
– Potpuno izbacite kupovne prelive i topinge
– Zaboravite kupovni majonez
– Izbegavajte margarin i puter
– Meso je dozvoljeno, ali isključivo organsko
– Pijte samo sveže sokove od celera, šargarepe i cvekle
– Tri puta dnevno pijte topao prirodni čaj od nane, grejpa ili šipka. Možete da ih zasladite medom
– Izbacite veštačke zaslađivače, naročito visoko fruktozni kukuruzni sirup
– Ishrana mora da bude isključivo bez hemikalija
– Izbacite prerađenu hranu
– Ograničite upotrebu lekova
– Ne pijte flaširanu i vodu sa česme (bilo koju tečnost koja sadrži fluorid)
– Jedite samo sveže pripremljenu hranu

Posebni saveti:

– Kad jedete laneno ulje, koristite ono koje je bilo zaštićeno od svetlosti, vazduha i toplote. Birajte organsko i hladno presovano.
– Uzmimajte omega 3 masne kiseline samo iz lana
– Izbacite hidrogenizovana ulja
– Ne uzimajte suplemente koji sadrže hlorofil
– Pijte zeleni čaj svakog dana
– Vodite računa da unosite dovoljno vitamina C
– Izbegavajte kozmetiku
– Iz ishrane izbacite beli pirinač, beli hleb, so, beli šećer, belo brašno i sve što sadrži jedinjenja hlora
– Ne jedite običnu so, već isključivo visoko kvalitetnu, koja nije izbeljivana
– Koristite blage deterdžente i sapune
– Izbegavajte proizvode od soje i ulje od uljane repice
– Svakog dana jedite jednu kašičicu hladno presovanog, organskog kokosovog ulja
– Pijte pića obogaćena kiseonikom nekoliko puta dnevno.

Ova metoda lečenja rezultat je obimnog istraživanja doktorke Budvig.

penzioneri.news/(Stil.kurir.rs, prilagođeno sa: HealthyDefiniton.com)

Slične novosti

Penzije u Njemačkoj: Za 1.200 e treba raditi 40 godina
Novosti, Penzije, Posao 55+
shares450 views

Penzije u Njemačkoj: Za 1.200 e treba raditi 40 godina

Ana Ana - jun 18, 2024

Da biste u starosti imali dobru penziju u Njemačkoj potrebno je da tokom radnog vijeka imate dobro plaćenu satnicu, a visina penzije zavisi…

STEKAO STAROSNI USLOV ZA PENZIJU PA UMRO NA ULICI: Rješenje nije dobio, da li će njegova porodica primati novac?
Novosti, Penzije, Treće doba
shares356 views

STEKAO STAROSNI USLOV ZA PENZIJU PA UMRO NA ULICI: Rješenje nije dobio, da li će njegova porodica primati novac?

Ana Ana - jun 17, 2024

Kada je pre mesec dana baš vraćajući se iz penzijskog fonda, gde je podnio zahtev za penzionisanje, jer je stekao uslov za punu…

Penzioneri u susjednoj zemlji imaju razlog za slavlje: Stiže im jednokratna pomoć, a obećane im i pogodnosti
Novosti, Penzije, Treće doba
shares198 views

Penzioneri u susjednoj zemlji imaju razlog za slavlje: Stiže im jednokratna pomoć, a obećane im i pogodnosti

Ana Ana - jun 15, 2024

PIO fond jе jučе objavio važnе informacijе za jеdnu grupu starijih građana, a tiču sе jеdnokratnе pomoći. Srеdstva za isplatu jеdnokratnе pomoći pеnzionеrima…

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.

Preporučeni članci