Penzioner oženio 38 godina mlađu devojku i tvrdi da ona nije sponzoruša: Mladi ne smeta što je stariji i od njene majke (FOTO)

Gospodin Zielinski je svoje bogatstvo stekao vođenjem restorana u Pertu, koji je gostima nudio da jedu hranu sa nagih tela njihovih konobarica

Stiv Zielinski (67), bivši vlasnik toples restorana, oženio se blogerkom Emili Čarman (29), prenosi Mirror.

Par se venčao na jugozapadu Australije prošlog meseca, a mladoženja ističe da se Emili nije udala za njega zbog novca. Iako je razlika među njima 38 godina, Zielinski veruje da to nije nikakav problem.

– Ljudi mi kažu, šta ćeš da radiš kada budeš imao 77 godina, a ona 40. Ja im kažem da ću se ponašati kao i do sada – rekao je on.

Gospodin Zielinski je svoje bogatstvo stekao vođenjem restorana u Pertu, koji je gostima nudio da jedu hranu sa nagih tela njihovih konobarica.

Njegova kontroverzna prošlost je ovom ovom penezioneru ubila sve nade povodom ulaska u politiku 2017. godine. Tada su se u javnosti pojavile fotografije na kojima on pozira sa ženom koja je obučena kao Plejbojeva zečica.

Nameravao je da se kandiduje za državni senat, ali je to propalo kada je otkrivena njegova prošlost. Međutim, to nije uticalo na njegovu ljubav sa Emili, koju je upoznao pre osam godina u jednom kafiću.

– Imao sam skoro 60 godina. Mislio sam da neće biti zainteresovana za mene, ali smo postali prijatelji pa smo polako izgradili vezu – rekao je on.

Poslednji brak ovog mogula se završio razvodom, koji je ovog penzionisanog biznismena koštao čak 1,2 miliona dolara. On sada dodaje da njegova nova supruga nije sa njim zbog novca.

– Ona nije sponzoruša. Poslednja žena mi je uzela sav novac, tako da Emili od mene to neće dobiti. Mnogi moji drugovi su slobodni, imaju lambordžini i fereri, a devojke ih biraju jer misle da imaju novac – sitiče on.

Emili ističe da joj prija veza sa starijim muškarcem, i da joj njegove godine nikada nisu smetale, iako je on stariji od njene majke.

Pored toga što gradi karijeru na Instagramu, Emili je i lični trener i vodi blog o veganstvu.

 

penzioneri.me/telegraf.rs

Slične novosti

Počinje isplata penzija
Novosti, Penzije, Treće doba
3 shares167 views

Počinje isplata penzija

Redakcija - maj 18, 2023

Fond penzijskog i invalidskog osiguranja Crne Gore obavijestio je korisnike prava iz penzijskog i invalidskog osiguranja da će isplata penzija za april 2023.…

Najniža srazmjerna penzija tri eura, najviša 1.000, potrebno dopuniti zakon
Penzije, Treće doba
7 shares294 views

Najniža srazmjerna penzija tri eura, najviša 1.000, potrebno dopuniti zakon

Redakcija - maj 13, 2023

U februaru ove godine najniži iznos srazmjerne penzije u zemlji iznosio je 3,18 eura, dok je najviši isplaćeni srazmjerni iznos bio 1.054 eura,…

Prepoznajte simptome, mogu vam spasiti život: 6 znakova da će vam se stvoriti tromb
Zdravlje
7 shares536 views

Prepoznajte simptome, mogu vam spasiti život: 6 znakova da će vam se stvoriti tromb

Jasna Pejović - maj 12, 2023

Plućna embolija odnosi živote, a krvni ugrušci mogu uzrokovati cijeli niz drugih problema. Tromb ili krvni ugrušak može vam uzrokovati probleme koji variraju od…

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.

Preporučeni članci