Feng šui: Pokrenite pozitivnu energiju uz prolećno čišćenje ovih stvari

Očistite tačno određene stvari i prostorije i pokrenite pozitivnu energiju napretka

Proleće je doba godine kada svi želimo širom da otvorimo prozore i uživamo u čistom i mirisnom domu. Ukoliko ste zagovornik drevne kineske filozofije feng šui, otkrijte kako da očistite dom i stvorite osnovu za sezonu izobilja.

Pre nego započnete čišćenje rešite se svih nepotrebnih stvari iz svog doma, auta, kancelarije i drugih prostora koje koristite. Feng šui stručnjaci ističu da je važno fokusirati se na to šta treba da uklonite kako biste se osećali aktivnije. Preporučuje se da opremu za vežbanje stavite na vidljivo mesto i da u ormaru na vidljivo mesto stavite odeću svetlijih boja.

Nakon toga očistite kuhinju i pazite da ne preskočite čišćenje frižidera, jer će vam prema feng šui filozofiji upravo to doneti napredak.

Prašina se nakuplja svuda, pa i ispod stvari i veoma je važno da je se rešite jer je prema feng šui filozofiji nakupljena prašina uzrok stagnacije. Stoga očistite prašinu ispod svih stvari u kući kako biste pokrenuli energiju u svim područjima svog života.

Foto: Pixabay.com

Prema feng šui filozofiji veoma je važno i da operete prozore i zavese, jer oni daju novi pogled na život.

Nakon toga očistite police u svom domu.

Ukoliko imate viška stvari, poklonite ih prijateljima, a u svom stanu stvorite prostor za nove ideje.

Feng šui stručnjaci savetuju i da sredite svoje finansije i razmislite o načinima na koje možete uštedeti ili uložiti novac.

S obzirom na to da prema feng šui filozofiji treba da očistimo sve životne prostore, a da značajan deo vremena provodimo i na internetu, feng šui stručnjaci predlažu da osvežite svoje profile na društvenim mrežama novim fotografijama.

Na kraju donesite odluku o sezonskoj nameri i provedite je u delo. Promene su uvek dobrodošle, a u njih spada i uzgoj novih biljaka ili bavljenje sportom.

 

 

penzioneri.me/Telegraf.rs / klix.ba

Slične novosti

Počinje isplata penzija
Novosti, Penzije, Treće doba
3 shares167 views

Počinje isplata penzija

Redakcija - maj 18, 2023

Fond penzijskog i invalidskog osiguranja Crne Gore obavijestio je korisnike prava iz penzijskog i invalidskog osiguranja da će isplata penzija za april 2023.…

Najniža srazmjerna penzija tri eura, najviša 1.000, potrebno dopuniti zakon
Penzije, Treće doba
7 shares294 views

Najniža srazmjerna penzija tri eura, najviša 1.000, potrebno dopuniti zakon

Redakcija - maj 13, 2023

U februaru ove godine najniži iznos srazmjerne penzije u zemlji iznosio je 3,18 eura, dok je najviši isplaćeni srazmjerni iznos bio 1.054 eura,…

Prepoznajte simptome, mogu vam spasiti život: 6 znakova da će vam se stvoriti tromb
Zdravlje
7 shares536 views

Prepoznajte simptome, mogu vam spasiti život: 6 znakova da će vam se stvoriti tromb

Jasna Pejović - maj 12, 2023

Plućna embolija odnosi živote, a krvni ugrušci mogu uzrokovati cijeli niz drugih problema. Tromb ili krvni ugrušak može vam uzrokovati probleme koji variraju od…

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.

Preporučeni članci