Sa 50 godina i 2 djece izgleda kao zmaj: “Po tri sedmice jedem samo jednu stvar”

Svaka žena može izgledati dobro bez obzira na svoje godine ako drži do sebe. Vježba je uvijek preporučljiva jer ona održava psihičko i fizičko zdravlje.

50-godišnja žena iz Australije izgleda neverovatno mladoliko, a ovo je njena tajna Nikola Artur (50) iz Sidneja je majka dvoje dece i otkriva tajnu svog neverovatno mladolikog izgleda. Ovakvu dijetu ili detoksikaciju lekari vam nikada ne bi preporučili. Kada je pitaju šta najviše jede, ona kaže: Vodu! I to po tri sedmice.

Ali Nikol kaže da zahvaljući tome što povremeno pije samo vodu, izgleda neverovatno za svoje godine. Nikol tvrdi da je zahvaljujući detoksikaciji vodom uspela da sačuva mladoliki izgled i savršeno ravan stomak u 40-im godinama.

 

Ova žena se već decenijama bavi jogom, vodi računa o ishrani, ali s vremena na vreme odlučuje se za ovu extremnu detoksikaciju koja, prema njenim tvrdnjama, usporava starenje. Detoksikacija vodom traje tri nedelje i njoj ne pada teško. “Ovo nije za svakoga.

Ukoliko imate problem s Bulimijom ili Anoreksijom, trudni ste ili imate dijabetes, ne treba ovo da pokušavate”, upozorava Nikol. “Verovali ili ne, tokom perioda u kojem sam pila samo vodu osećala sam povećanje energije, poboljšanje u varenju, čistiju kožu, lakoću i mladolikost i topljenje kilograma”, kaže ona.

 

“Neke žene smatraju da sam ekstremna, ali me uvek pitaju kako sam uvek nasmejana i izgledam ovako dobro nakon toliko godina i dvoje dece.” Ipak, treba napomenuti da ova detoksikacija nije za svakoga. Prošlogodišnje istraživanje utvrdilo je da kozumiranje samo vode može da naškodi zdravlju vašeg srca.

 

penzioneri.me/pult24.info

Slične novosti

Smještaj u staračkim domovima i do 1.000 eura, ombusman tvrdi da se krše prava korisnika
Novosti, Propisi, Treće doba
3 shares387 views

Smještaj u staračkim domovima i do 1.000 eura, ombusman tvrdi da se krše prava korisnika

Redakcija - jun 07, 2023

Zaštitnik ljudskih prava i sloboda ustanovio je da su u domovima za stare povrijeđeni principi socijalne zaštite i da se time krše zakonom…

FRANCUSKA: Na protestu protiv penzione reforme 30.000 ljudi, uhapšeno 17 osoba
Uncategorized
5 shares254 views

FRANCUSKA: Na protestu protiv penzione reforme 30.000 ljudi, uhapšeno 17 osoba

Redakcija - jun 06, 2023

Na protestu protiv penzione reforme u Parizu okupilo se danas 31.000 ljudi prema podacima policijske prefekture, dok sindikati navode broj od 300.000, prenio…

HOĆE LI BITI POVEĆANJA PENZIJA: Vlada ćuti, Fond PIO se izjašnjava u četvrtak
Novosti, Penzije
9 shares473 views

HOĆE LI BITI POVEĆANJA PENZIJA: Vlada ćuti, Fond PIO se izjašnjava u četvrtak

Redakcija - jun 06, 2023

Upravni odbor Fonda PIO u četvrtak će na sjednici donijeti odluku o redovnom usklađivanju, odnosno povećanju penzija u iznosu od 5,4 odsto, potvrđeno…

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.

Preporučeni članci