Sa 50 godina i 2 djece izgleda kao zmaj: “Po tri sedmice jedem samo jednu stvar”

Svaka žena može izgledati dobro bez obzira na svoje godine ako drži do sebe. Vježba je uvijek preporučljiva jer ona održava psihičko i fizičko zdravlje.

50-godišnja žena iz Australije izgleda neverovatno mladoliko, a ovo je njena tajna Nikola Artur (50) iz Sidneja je majka dvoje dece i otkriva tajnu svog neverovatno mladolikog izgleda. Ovakvu dijetu ili detoksikaciju lekari vam nikada ne bi preporučili. Kada je pitaju šta najviše jede, ona kaže: Vodu! I to po tri sedmice.

Ali Nikol kaže da zahvaljući tome što povremeno pije samo vodu, izgleda neverovatno za svoje godine. Nikol tvrdi da je zahvaljujući detoksikaciji vodom uspela da sačuva mladoliki izgled i savršeno ravan stomak u 40-im godinama.

 

Ova žena se već decenijama bavi jogom, vodi računa o ishrani, ali s vremena na vreme odlučuje se za ovu extremnu detoksikaciju koja, prema njenim tvrdnjama, usporava starenje. Detoksikacija vodom traje tri nedelje i njoj ne pada teško. “Ovo nije za svakoga.

Ukoliko imate problem s Bulimijom ili Anoreksijom, trudni ste ili imate dijabetes, ne treba ovo da pokušavate”, upozorava Nikol. “Verovali ili ne, tokom perioda u kojem sam pila samo vodu osećala sam povećanje energije, poboljšanje u varenju, čistiju kožu, lakoću i mladolikost i topljenje kilograma”, kaže ona.

 

“Neke žene smatraju da sam ekstremna, ali me uvek pitaju kako sam uvek nasmejana i izgledam ovako dobro nakon toliko godina i dvoje dece.” Ipak, treba napomenuti da ova detoksikacija nije za svakoga. Prošlogodišnje istraživanje utvrdilo je da kozumiranje samo vode može da naškodi zdravlju vašeg srca.

 

penzioneri.me/pult24.info

Slične novosti

Danas počinje isplata penzija
Novosti, Penzije, Treće doba
shares453 views

Danas počinje isplata penzija

Ana Ana - jul 19, 2024

Isplata penzija za jun počinje danas, saopšteno je iz Fonda penzijskog i invalidskog osiguranja Crne Gore. “Fond penzijskog i invalidskog osiguranja Crne Gore…

Nišić: Niko se ne kocka sa Fondom PIO
Novosti, Penzije, Treće doba
shares232 views

Nišić: Niko se ne kocka sa Fondom PIO

Ana Ana - jul 19, 2024

Niko se ne kocka sa Fondom PIO i sve penzije, osim minimalnih biće uvećane već u januaru, kazala je gostujući u Jutarnjem programu…

Vlada će pomoći bivšim radnicima KAP-a da ostvare pravo na penziju
Novosti, Penzije, Treće doba
shares199 views

Vlada će pomoći bivšim radnicima KAP-a da ostvare pravo na penziju

Ana Ana - jul 19, 2024

Vlada Crne Gore odlučila je da se bivšim zaposlenima KAP-a koji su nastavili da rade na istim radnim mjestima i nakon stečaja od…

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.

Preporučeni članci