Sa 50 godina i 2 djece izgleda kao zmaj: “Po tri sedmice jedem samo jednu stvar”

Svaka žena može izgledati dobro bez obzira na svoje godine ako drži do sebe. Vježba je uvijek preporučljiva jer ona održava psihičko i fizičko zdravlje.

50-godišnja žena iz Australije izgleda neverovatno mladoliko, a ovo je njena tajna Nikola Artur (50) iz Sidneja je majka dvoje dece i otkriva tajnu svog neverovatno mladolikog izgleda. Ovakvu dijetu ili detoksikaciju lekari vam nikada ne bi preporučili. Kada je pitaju šta najviše jede, ona kaže: Vodu! I to po tri sedmice.

Ali Nikol kaže da zahvaljući tome što povremeno pije samo vodu, izgleda neverovatno za svoje godine. Nikol tvrdi da je zahvaljujući detoksikaciji vodom uspela da sačuva mladoliki izgled i savršeno ravan stomak u 40-im godinama.

 

Ova žena se već decenijama bavi jogom, vodi računa o ishrani, ali s vremena na vreme odlučuje se za ovu extremnu detoksikaciju koja, prema njenim tvrdnjama, usporava starenje. Detoksikacija vodom traje tri nedelje i njoj ne pada teško. “Ovo nije za svakoga.

Ukoliko imate problem s Bulimijom ili Anoreksijom, trudni ste ili imate dijabetes, ne treba ovo da pokušavate”, upozorava Nikol. “Verovali ili ne, tokom perioda u kojem sam pila samo vodu osećala sam povećanje energije, poboljšanje u varenju, čistiju kožu, lakoću i mladolikost i topljenje kilograma”, kaže ona.

 

“Neke žene smatraju da sam ekstremna, ali me uvek pitaju kako sam uvek nasmejana i izgledam ovako dobro nakon toliko godina i dvoje dece.” Ipak, treba napomenuti da ova detoksikacija nije za svakoga. Prošlogodišnje istraživanje utvrdilo je da kozumiranje samo vode može da naškodi zdravlju vašeg srca.

 

penzioneri.me/pult24.info

Slične novosti

U Domu starih u Podgorici 18 stanara, kompletirano 100 zahtjeva
Novosti, Porodica, Treće doba
3 shares351 views

U Domu starih u Podgorici 18 stanara, kompletirano 100 zahtjeva

Redakcija - feb 01, 2023

U Domu starih u Podgorici trenutno je 18 korisnika, a kompletirano 100 zahtjeva za boravak u Domu, kazala je u emisiji “Link” direktorka…

Nagla promjena vremena šteti srčanim bolesnicima
Zdravlje, Život 55+
5 shares421 views

Nagla promjena vremena šteti srčanim bolesnicima

Jasna Pejović - feb 01, 2023

 Ljekari upozoravaju da je najopasniji nagli prelazak iz hladnog u toplo vreme. Čak 80 odsto populacije, a od toga oko trećina radno sposobnih,…

5 činjenica o starenju koje vam niko ne govori!
Treće doba, Zdravlje, Život 55+
6 shares371 views

5 činjenica o starenju koje vam niko ne govori!

Jasna Pejović - feb 01, 2023

Pored "vrelih" talasa, zapravo će vam biti jako hladno, imaćete probleme sa vidom koje nećete lako rešiti, a dremka će vam postati najbolji…

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.

Preporučeni članci