NAKON MJESEC DANA NISAM MOGLA DA PREPOZNAM SEBE! Majka me je tjerala da svakog dana uzmem kašičicu MEDA i KURKUME

Pomaže protiv gorušice!

Da li ste čuli za lekovito svojstvo mešavine meda i kurkume?

Ako niste, donosimo vam iskustvo jedne devojke koja je ovu mešavinu konzumirala mesec dana.

“Pre nešto više od mesec dana došla mi je mama u goste i donela teglicu nečega što je podsećalo na med, pa mi je uručila u ruke i uzbuđeno rekla: “Vidi šta sam ti napravila, svakog dana moraš da uzmeš jednu kašičicu, pročitala sam na Internetu da je sjajno”.

Žena mi je zapravo smućkala med i kurkumu, a pošto nisam imala šta da izgubim, rešila sam da pojedem tu teglicu zlatne mešavine u narednom periodu. Tako sam, ni ne sluteći ishod, zapravo uradila sjajnu stvar za svoje zdravlje.

Ispostavilo se da ovaj lekoviti recept nije bio jedna prazna priča sa neta, već zapravo zaista daje konkretne rezultate.

Već u prvih nekoliko dana osetila sam da imam više energije nego ranije, i uopšteno – osećala sam se daleko zdravije, i jednostavno snažnije..

Probava mi je bila bolja i nisam se nadimala kao što je to obično slučaj, a primetila sam i da nemam napade gladi, koji su pre toga bili česti. Takođe, za čitav mesec koliko sam konzuimirala mešavinu meda i kurkume nijednom me nije zabolela glava, niti sam imala probleme sa bilo kakvim bolovima.

Sve u svemu – moje zdravlje je na vrhuncu, i dugo se nisam osećala ovako dobro, bez ikakvog preterivanja. Videćemo da li će ovo biti dobro oružje i kada nas napadne sezona gripa i prehlada, ali verujem da hoće.

Evo zašto su važni:

Poboljšavaju varenje

Imaju antivirusno desjtvo 

Uništavaju bakterije u organizmu

Deluju protv gorušice

Štite od gljivičnih oboljenja

Deluju kao antiseptik

Ako poželite sami da smućkate ovu mešavinu, recept je sledeći: 500 grama organskog meda pomešajte sa četiri ili pet kašika kurkume u prahu. Svaki dan konzumirajte jednu ili dve kašičice ove smese, ali svakako se prethodno konsultujte sa svojim lekarom.

 

penzioneri.me/žena.blic

Slične novosti

SPAJIĆ: Građani da ne brinu za penzije
Novosti, Penzije, Treće doba
shares626 views

SPAJIĆ: Građani da ne brinu za penzije

Ana Ana - apr 24, 2024

Govoreći o najavljenoj reformi Fonda PIO premijer Milojko Spajić poručio da građani ne treba da strahuju za svoje penzije. „Dosadašnje uplate za Fond…

Reforma penzionog sistema: Moguće da dio doprinosa bude na dobrovoljnoj osnovi?
Novosti, Penzije, Treće doba
shares293 views

Reforma penzionog sistema: Moguće da dio doprinosa bude na dobrovoljnoj osnovi?

Ana Ana - apr 23, 2024

Reforma penzionog sistema biće definisana fiskalnom strategijom i nema bojazni od gašenja Fonda PIO, poručuju iz Pokreta Evropa sad, a nakon izjave ministra…

Vuković: Planiramo reformu penzionog sistema, biće korekcije penzijskih doprinosa
Novosti, Penzije, Propisi
shares0 views

Vuković: Planiramo reformu penzionog sistema, biće korekcije penzijskih doprinosa

Jasna Pejović - apr 22, 2024

Ministar finansija Novica Vuković rekao je u intervjuu za Glas Amerike da je povećanjem penzija u Crnoj Gori početkom godine počela primjena programa…

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.

Preporučeni članci