Mesečev horoskop do 1. marta 2019. godine: pun Mesec u Devici donosi stvari koje najviše želimo

Pun Mesec iz nas izvlači nešto najbolje, a krajem meseca snovi počinju da se ostvaruju…

Lunarni horskop otkriva šta nas očekuje tokom četiri Mesečeve faze u februaru 2019. godine!

Uz mlad Mesec u Vodoliji, 4. februara, stvaramo nova savezništva i prijateljstva. Pokažimo kolegama da ih cenimo, a timski rad odvešće nas dalje nego što bismo mogli postići sami. Vodolija i Škorpija privatne će ciljeve lakše ostvariti ako se oslone na institucije. Za Bika i Jarca pravi je trenutak za novi poslovni poduhvat.

Vaga, Lav i Rak trebaju otvoriti svoje srce i jednostavno voleti i sebe i druge, ostvariti novu vezu ili ojačati onu staru! Ribe i Devica su nesebičniji nego ikad ranije. Mogli bi osetiti snažan poriv da se priključe grupi koja se bori protiv neke velike nepravde. Ovan, Strelac i Blizanci otvaraju nove horizonte znanja, uživaju u osećaju da im je dostupan ceo svet!

Uz prvu četvrtinu u Biku, 12. februara, razmislite o tome koje vam tri male stvari donose radost i zadovoljstvo. Naglasak je na “malim i jednostavnim” stvarima koje sebi bez teškoća možete priuštiti. To mogu biti topla kupka, nova knjiga, najdraže jelo, masaža… Možda ćete glasno pevati ili napraviti zabavu, ponovo pogledati omiljeni film ili dugo spavati? Neka mala zadovoljstva ojačaju vaš optimizam i osećaj stabilnosti. Svet je još lepo mesto.

Tajne Mesečeve čarolije

Pun Mesec u Devici, 19. veljače, pretvara život u umetnost mogućega. Uz prilagodljivost i zdrav razum možemo iz svake situacije izvući ono najbolje. Pravi čarobnjaci svakodnevice su Devica i Ribe koji popravljaju sve što je krenulo pogrešno. Podsetite se na to da uvek možete biti bolji prema sebi i drugima. Pun Mesec pokreće intelektualnu znatiželju Jarca i Raka. Čitajte više, zabavite se na kvizu, naučite svaki dan jednu novu reč i koristite je što češće. Ako se u pravome trenutku nađu na pravome mestu, Ovan i Vaga i Blizanci i Strelac spretno će iskoristiti šarm i znanje za važne poslovne uspehe. Lav i Vodolija, kao i Bik i Škorpija – ne odbacujte olako stare stvari! Uz malo mašte recikliraćete ih u nove vrednosti.

Uz drugu četvrt u Strelcu, 26. februara, nismo više zadovoljni jednostavnim i skromnim doživljajima svakodnevice. Sve postaje veliko, dramatično, a najviše od svega naši snovi! Neka nas povedu preko ruba stvarnosti jer tek se tamo srce puni nadom i optimizmom, slatkim ukusom slobode. Bez tih važnih sastojaka lako se izgubiti u prosečnosti, dosadi, bezvoljnosti. Budite spontani u pokazivanju osećaja, hrabro govorite istinu i verujte da se sve događa sa pravim razlogom!

penzioneri.me/sensa.hr

Slične novosti

Nakon rasta minimalca penzioneri pohrlili da se zaduže
Novosti, Penzije, Treće doba
shares300 views

Nakon rasta minimalca penzioneri pohrlili da se zaduže

Ana Ana - mar 28, 2024

Loš standard penzionera u Crnoj Gori u jednoj mjeri je poboljšan početkom ove godine kada je minimalna penzija povećana na 450 eura. To…

DOM STARIH NIKŠIĆ: Zadovoljni korisnici potvrda uspješne godišnjice rada
Treće doba, Život 55+
shares250 views

DOM STARIH NIKŠIĆ: Zadovoljni korisnici potvrda uspješne godišnjice rada

Ana Ana - mar 26, 2024

Dom za stare Nikšić obilježio je godišnjicu rada. Zadovoljni korisnici potvrda su, i pored brojnih izazova, da ustanova funkcioniše u skladu sa standardima,…

Isplate staračkih naknada do kraja sedmice
Novosti, Treće doba
shares189 views

Isplate staračkih naknada do kraja sedmice

Ana Ana - mar 20, 2024

Staračke naknade za januar i februar za 3,32 hiljade poljoprivrednika, biće isplaćene do kraja ove sedmice, a koštaće dva miliona eura. To je…

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.

Preporučeni članci