Roditelji devojke (21) koja se udaje za penzionera (74) očajni: Ne postojimo od kad je sa starcem!

“Ja ne postojim”, ovim rečima prokomentarisao je za Srpski telegraf otac Milijane Bogdanović (21) vezu svoje ćerke sa penzionerom Milojkom Božićem (74). Zbog njenog postupka je, priznaje, jako razočaran i ne želi da mu pominjemo ime.

CELA SRBIJA BRUJI

Milijana kaže da su njih dvoje srećni i da ih nije briga za komentare, ali je to svakako zasmetalo njenim roditeljima.

– Jako smo razočarani, ne zbog veze, već načina kako je to obelodanila. Najviše nas bole komentari ljudi, naročito nepoznatih. Svi komentarišu kako on ima para, da je ona sa njim zbog novca, ali u suštini on nema ništa. Ima samo malu penziju. Sve što je imao uzele su mu prethodne dve žene. Pa čak ima ćerku staru 31 godinu – kaže Slađana Bogdanović, Milijanina majka.

Priznaje i da je njen muž veoma razočaran.

facebook.com/Sladjana Bogdanovic

– Na neki način je poznat u Užicu, pa ga svi pitaju, zapitkuju, a najviše ga bole komentari. Ljudi nas i ne poznaju, a tako nešto pišu. Imam i mlađu ćerku, koja već dva dana plače zbog tih uvredljivih komentara na račun porodice. Ja sam majka i Milijani želim svu sreću, odobravam joj, ali me mnogo boli i potpuno nas je razočarala što se pojavljuje po televiziji i drugim medijima. Nije to trebalo da radi – govori Slađana.

Ona kaže da je Milijana upoznala Milojka u bolnici.

– Bila je uz njega kada je bio u bolnici. Ne znam šta i kako se dogodilo, ali tu se rodila ta njena ljubav – dodala je majka.

VELIKA LJUBAV

Milijana je ranije rekla da joj uopšte ne smeta tih 53 godine razlike između njih. Milojko je već dve decenije u penziji. Živeo je i radio u Beogradu, a po odlasku u penziju vratio se u Pilatoviće.

facebook.com/Milijana Božić

Milojko i Milijana Božić

– Jedva čekamo kada će se naša ljubav ozvaničiti brakom. Prvo me je privukao njegov fizički izgled i oduvek su mi se sviđali stariji. A on odlično izgleda. Znam ga puno godina, a sa mojih nepunih 18 godina ostvarili smo bliži kontakt, počeli smo da se družimo. Bili smo oko godinu dana u vezi. Bilo je svima čudno, svi su komentarisali i ta veza je pukla. Onda mu je bila ta operacija na srcu, ugrađen mu je bajpas i nikoga nije bilo da mu pomogne. Ja sam mu prišla bez ikakve obaveze, prijateljski – pospremim kuću, spremim ručak. Tako se rodila velika ljubav – izjavila je Milijana.

MAMA SLAĐANA: Mlađa ćerka već dva dana plače zbog uvredljivih komentara na račun porodice.

Milojku ne daju da uđe u “Parove”

Milojko i Milijana verovatno će uskoro morati da se razdvoje jer su dobili pozive Hepi televizije i Pinka da uđu u rijalitije.

Milijana kaže da želi da uđe u neki od tv rijalitija, međutim, Milojko najverovatnije neće biti u prilici jer se tome protive njegova deca iz prvog braka, ali je spreman da Milijanu pusti samu.

– Prvi su nam se javili sa Hepija i ponudili “Parove”, a zatim su nas pozvali i iz Pinka za “Zadrugu”. Nismo još odlučili, teško mi je da ostavim Milojka, jer on ima problem sa njegovima. Međutim, imam, kao i uvek, njegovu podršku i uskoro ćemo odlučiti gde ću se pojaviti – kaže Milijana.

penzioneri.me/republika.rs

Slične novosti

Penzioneri pisali Spajiću: Traže hitnu reformu fonda PIO
Novosti, Penzije, Treće doba
shares200 views

Penzioneri pisali Spajiću: Traže hitnu reformu fonda PIO

Ana Ana - mar 28, 2024

Pitanje penzionog sistema u Crnoj Gori ostaje jedno od ključnih izazova koje treba adekvatno adresirati radi poboljšanja životnog standarda penzionera, poručuju iz Upravnog…

Nakon rasta minimalca penzioneri pohrlili da se zaduže
Novosti, Penzije, Treće doba
shares300 views

Nakon rasta minimalca penzioneri pohrlili da se zaduže

Ana Ana - mar 28, 2024

Loš standard penzionera u Crnoj Gori u jednoj mjeri je poboljšan početkom ove godine kada je minimalna penzija povećana na 450 eura. To…

DOM STARIH NIKŠIĆ: Zadovoljni korisnici potvrda uspješne godišnjice rada
Treće doba, Život 55+
shares250 views

DOM STARIH NIKŠIĆ: Zadovoljni korisnici potvrda uspješne godišnjice rada

Ana Ana - mar 26, 2024

Dom za stare Nikšić obilježio je godišnjicu rada. Zadovoljni korisnici potvrda su, i pored brojnih izazova, da ustanova funkcioniše u skladu sa standardima,…

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.

Preporučeni članci