“MISLIO SAM DA SAM LUD ILI DA SU DUHOVI” Penzionera šokirao snimak skrivene kamere iz šupe: Ostavljao sam nered, a ujutro SVE ČISTO

Kada ostavimo nered iza sebe, često poželimo da neko ide za nama i da to pospremi, ali ponekad takav čin može i propisno da nas iznenadi, pogotovo ako nemamo pojma ko je to učinio.

Mis slaze alat

Stiven Mekkers (72) penzioner iz Velike Britanije bio je veoma zbunjen nakon što je počeo da svakog jutra primećuje očišćen sto u svojoj radionici koja se nalazi tik uz kuću.

Naime, njemu nije bilo jasno o čemu se radi jer je svaki put na stolu ostavljao nered. Kako se navodi, prvo je mislio da je lud, a onda je pomislio da se možda radi i o duhu.

U jednom trenutku, odlučio je da potpuno isprazni kutiju i raspršiti matice i šrafove po celoj šupi. Međutim, kada se ujutro probudio, sve je bilo počišćeno i vraćeno na svoje mesto. Taj fenomen je trajao nedeljama pre nego što je saznao kako se šrafovi, matice i delovi svako jutro vraćaju na mesto. Gotovo na ivici ludila, odlučio je da postavi kameru.

Kada je video ko je krivac za red u njegovoj radionici, ostao je bez reči, pošto je u pitanju bio – miš.

Kako je rekao, bio je u čudu zbog sposobnosti i snage miša, pošto je on u svom pospremanju pokazao neverovatnu snagu tako što je dizao priključak za crevo, kao i par stezaljki koje su stajale u kantici od sladoleda.

– Mislio sam da je neverovatno da mali miš može toliko podići u par sati. On je veoma zauzet, ne odustaje dok se sve ne sredi – rekao je on, dodavši da misli kako je miš pokušavao da sakrije matice u strahu da druge životinje ne dođu do njih.

Makers je takođe izjavio da mu pomoć i prisustvo miša ne smeta, samo se nada da neće dovoditi previše prijatelja kod njega u radionicu.

 

 

penzioneri.me/blic ITV news

Slične novosti

SENIOR FEST 2023. – Društvo je humano onoliko koliko brine o najstarijima
Bakina kuhinja, Hobi 55+, Ljubav 55+
6 shares459 views

SENIOR FEST 2023. – Društvo je humano onoliko koliko brine o najstarijima

Redakcija - sep 29, 2023

Jedno društvo je humano onoliko koliko brine o svojim najstarijim članovima, a cilj SENIOR FEST-a 2023. je da pošalje snažnu poruku da crnogorsko…

Na sniženju 150 proizvoda, akcija Stop inflaciji traje do kraja godine, cijene goriva neće rasti
Novosti, Penzije, Treće doba
6 shares389 views

Na sniženju 150 proizvoda, akcija Stop inflaciji traje do kraja godine, cijene goriva neće rasti

Redakcija - sep 28, 2023

Ministar ekonomskog razvoja i turima Goran Đurović saopštio je da će od 2. oktobra na sniženju biti preko 150 artikala u novom krugu akcije…

“Evropa sad 2 definitivno ukida doprinose za PIO”
Novosti, Penzije, Treće doba
6 shares378 views

“Evropa sad 2 definitivno ukida doprinose za PIO”

Redakcija - sep 23, 2023

Fidelity consulting reagovao je nakon što je Pokret Evropa sada juče na svom sajtu objavio kalkulator koji računa plate po projektu Evropa sad…

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.

Preporučeni članci