“MISLIO SAM DA SAM LUD ILI DA SU DUHOVI” Penzionera šokirao snimak skrivene kamere iz šupe: Ostavljao sam nered, a ujutro SVE ČISTO

Kada ostavimo nered iza sebe, često poželimo da neko ide za nama i da to pospremi, ali ponekad takav čin može i propisno da nas iznenadi, pogotovo ako nemamo pojma ko je to učinio.

Mis slaze alat

Stiven Mekkers (72) penzioner iz Velike Britanije bio je veoma zbunjen nakon što je počeo da svakog jutra primećuje očišćen sto u svojoj radionici koja se nalazi tik uz kuću.

Naime, njemu nije bilo jasno o čemu se radi jer je svaki put na stolu ostavljao nered. Kako se navodi, prvo je mislio da je lud, a onda je pomislio da se možda radi i o duhu.

U jednom trenutku, odlučio je da potpuno isprazni kutiju i raspršiti matice i šrafove po celoj šupi. Međutim, kada se ujutro probudio, sve je bilo počišćeno i vraćeno na svoje mesto. Taj fenomen je trajao nedeljama pre nego što je saznao kako se šrafovi, matice i delovi svako jutro vraćaju na mesto. Gotovo na ivici ludila, odlučio je da postavi kameru.

Kada je video ko je krivac za red u njegovoj radionici, ostao je bez reči, pošto je u pitanju bio – miš.

Kako je rekao, bio je u čudu zbog sposobnosti i snage miša, pošto je on u svom pospremanju pokazao neverovatnu snagu tako što je dizao priključak za crevo, kao i par stezaljki koje su stajale u kantici od sladoleda.

– Mislio sam da je neverovatno da mali miš može toliko podići u par sati. On je veoma zauzet, ne odustaje dok se sve ne sredi – rekao je on, dodavši da misli kako je miš pokušavao da sakrije matice u strahu da druge životinje ne dođu do njih.

Makers je takođe izjavio da mu pomoć i prisustvo miša ne smeta, samo se nada da neće dovoditi previše prijatelja kod njega u radionicu.

 

 

penzioneri.me/blic ITV news

Slične novosti

Konatar: Poslanici većine u Skupštini odbili da podrže povećanje dječijih dodataka i srazmjernih penzija
Novosti, Penzije, Treće doba
shares222 views

Konatar: Poslanici većine u Skupštini odbili da podrže povećanje dječijih dodataka i srazmjernih penzija

Ana Ana - jul 09, 2024

“Nevjerovatno je da poslanici parlamentarne većine: PES, NSD, DNP, Demokrate i SNP juče u Skupštini nisu podržali povećanje dječijih dodataka za 50%, kao…

Registrovana ambulanta u JU Dom starih “Bijelo Polje”
Novosti, Treće doba, Zdravlje
shares202 views

Registrovana ambulanta u JU Dom starih “Bijelo Polje”

Ana Ana - jul 09, 2024

Ambulanta opšte medicine u sklopu JU Dom starih “Bijelo Polje” zvanično je registrovana od strane Ministarstva zdravlja, uz podršku krovne institucije Ministarstva rada…

Penzioner dočekao (ne)pravdu poslije skoro dvije decenije: Naplatio zaostale plate
Novosti, Posao 55+, Treće doba
shares754 views

Penzioner dočekao (ne)pravdu poslije skoro dvije decenije: Naplatio zaostale plate

Ana Ana - jul 06, 2024

Forbes Srbija početkom nedjelje pisao je o slučaju jednog građanina Srbije koji je godinama vodio spor sa bivšim poslodavcem i konačno dočekao da…

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.

Preporučeni članci