ZENOVIĆ: Obezbijedićemo penzionerima niz povlastica, kao one za trgovine, parking i ostale servise

Veličina jednog društva ogleda se u odnosu prema ranjivim kategorijama stanovništva, poručio je Predrag Zenović, nosilac liste “Evropa sad – Budva ima šansu”.

“Osiguraćemo da Budva bude pravedan grad u kojem nema mjesta za diskriminaciju”, istakao je Zenović.

Iz Pokreta Evropa sad (PES) je saopšteno da je Zenović govoreći o socijalnom programu PES-a rekao da će “Budva poslije 26. maja i izborne pobjede PES-a postati grad jednakih šansi za sve”.

“Odmah ćemo uvećati budžet za Dnevni centar i završiti izgradnju Dnevnog centra za 27+, povećati budžet za žensko preduzetništvo i uraditi sve kada je u pitanju ostvarenje jedne humanije vizije grada”, naglasio je Zenović.

U saopštenju piše da je on posebno istakao odnos prema penzionerima i zahvalio im se na svemu što su uradili na izgradnji Crne Gore.

“Obezbijedićemo penzionerima niz povlastica, kao one za trgovine, parking i ostale servise, kako bi im omogućili dostojno treće doba. Oni su gradili ovu zemlju, čuvali je i branili kada je trebalo i sada je došlo vrijeme da im se odužimo”, rekao je Zenović.

On je poručio da Budva mora da bude pravedan grad.

“Ako ovo nije grad za svakoga, bojim se nije za nikoga”, zaključio je Zenović.

Slične novosti

Fondacija Blažo Sredanović: 20.000 eura penzionerima sa Cetinja
Novosti, Porodica, Treće doba
shares320 views

Fondacija Blažo Sredanović: 20.000 eura penzionerima sa Cetinja

Ana Ana - jun 12, 2024

Na sjednici održanoj 20. maja 2024. godine, članovi Upravnog odbora Fondacije Blažo Sredanović su donijeli odluku o dodjeli 20 hiljada eura pomoći ekonomski…

Vladimir Drobnjak na čelu Fonda PIO
Novosti, Penzije, Treće doba
shares120 views

Vladimir Drobnjak na čelu Fonda PIO

Ana Ana - jun 11, 2024

Finansijski ekspert Vladimir Drobnjak novi je direktor Fonda PIO, saznaje Portal RTCG. To je odluka Upravnog odbora Fonda PIO. Upravni odbor Fonda PIO…

Upravni odbor Fonda PIO mijenja Aligrudića
Novosti, Penzije, Treće doba
shares150 views

Upravni odbor Fonda PIO mijenja Aligrudića

Ana Ana - jun 11, 2024

Upravni odbor Fonda PIO danas bi trebalo da promijeni vršioca dužnosti Fonda PIO Ranka Aligrudića, saznaje “Dan”. Aligrudiću je juče istekao mandat vršioca…

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.

Preporučeni članci