Borovinić Bojović ugostila gradske službenike koji odlaze u penziju

Predsjednica Skupštine Glavnog grada dr Jelena Borovinić Bojović ugostila je danas sedam zaposlenih iz Glavnog grada koji su tokom prve polovine ove godine stekli uslove za odlazak u penziju.

“Smatram da je jako važno da iskustvo i znanje onih koji su određeni posao radili prije nas na pravi način uvažimo i da se njihovo znanje prenosi na sledeće generacije, jer bez kontinuiteta u radu nijedan proces ne može biti uspješan. Institucionalna memorija, čiji ste vi nosioci, izuzetno je važna. Naučena sam da cijenim iskustvo onih starijih od sebe i smatram da ih treba vrednovati i ophoditi se prema njima onako kako oni zavređuju jer ćemo i svi mi jednog dana biti oni stariji”,poručila Borovinić Bojović.

Prijemu su prisustvovali Nijaz Ramović iz Službe za odnose s javnošću, Goran Dragutinović, Duško Klikovac i Aleksandar Blečić iz Službe zaštite i spašavanja, Irfeta Đečević iz Službe za zajedničke poslove, Miodrag Pajović, nekadašnji sekretar Sekretarijata za preduzetništvo i investicije i Vaselj Dušaj, nekadašnji sekretar Sekretarijata za socijalno staranje.

Predsjednica je istakla da je imala priliku da lično sarađuje sa Njazom Ramovićem, koji je kao dugogodišnji fotograf Glavnog grada, svojom posvećenošću poslu i karakterom postao omiljen među kolegama i novinarima.

Prisutni su izrazili zahvalnost Borovinić Bojović na prijemu, kao lijepom gestu povodom njihovog odlaska u penziju, a predsjednica je svima zahvalila na godinama i decenijama posvećenog rada u korist javnog interesa i uručila im prigodne poklone.

Slične novosti

Fondacija Blažo Sredanović: 20.000 eura penzionerima sa Cetinja
Novosti, Porodica, Treće doba
shares320 views

Fondacija Blažo Sredanović: 20.000 eura penzionerima sa Cetinja

Ana Ana - jun 12, 2024

Na sjednici održanoj 20. maja 2024. godine, članovi Upravnog odbora Fondacije Blažo Sredanović su donijeli odluku o dodjeli 20 hiljada eura pomoći ekonomski…

Vladimir Drobnjak na čelu Fonda PIO
Novosti, Penzije, Treće doba
shares120 views

Vladimir Drobnjak na čelu Fonda PIO

Ana Ana - jun 11, 2024

Finansijski ekspert Vladimir Drobnjak novi je direktor Fonda PIO, saznaje Portal RTCG. To je odluka Upravnog odbora Fonda PIO. Upravni odbor Fonda PIO…

Upravni odbor Fonda PIO mijenja Aligrudića
Novosti, Penzije, Treće doba
shares150 views

Upravni odbor Fonda PIO mijenja Aligrudića

Ana Ana - jun 11, 2024

Upravni odbor Fonda PIO danas bi trebalo da promijeni vršioca dužnosti Fonda PIO Ranka Aligrudića, saznaje “Dan”. Aligrudiću je juče istekao mandat vršioca…

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.

Preporučeni članci