Zaljubio se u 50 godina stariju ženu: “Moja žena ima nešto što mlade djevojke nemaju”

Kada kažu da ljubav ne pita za godine – ovaj par je to bukvalno shvatio i vodio se time.
Geri Hardvik (19) je upoznao Almedu (72) u piceriji i sada su muž i žena i otvoreno govore o svojoj vezi. Misle da njihova veza nije čudna iako je Geri mlađi od jednog Almedinog unuka. U leto 2016. godine Almeda nije ni sanjala da će se zaljubiti u tinejdžera dok je otišla da jede u popularnom američkom lancu restorana.
Nakon samo dve nedelje Geri je zaprosio Almedu. Geri kaže da je upravio bio završio nesrećnu vezu sa 77-godišnjom ženom i da se u Almedu, baku šestoro unučadi, zaljubio na prvi pogled. Par živi u Tenesiju i kažu da su jako srećni. “Ako nekoga voliš, godine su samo broj.
Sada sam već dve godine u braku sa svojom srodnom dušom. Znam da je on onaj s kojim želim da provedem ostatak života, čim sam ga pogledala u oči osetila sam ljubav”, kaže Almeda. “Prvo što sam primetio kod Almede su njene predivne oči.
Almeda ima predivan karakter, uvek je nasmejana, a hemija među nama je jaka. Imamo slične interese i hobije, a mlađe žene me nikada nisu privlačile. I kada sam imao 13, 14 godina, bile su mi privlačne starije žene. Rekao sam to svojoj baki koja me odgajala i malo se bojao njene reakcije.
Ali ona je to prihvatila”, kaže Geri. “Prvi put smo vodili ljubav u noći našeg venčanja. To je bilo neverovatno iskustvo, Almeda je divna ljubavnica”, kaže Geri. Ali neki ne prihvataju njihovu vezu, a među njima je i Almedin sin koji s majkom nije razgovarao otkako je srela Gerija.
Aron i Indijana Eliot, Almedini unuci takođe se teško nose s bakinim izborom, ali kažu da je bitno da ona bude srećna. “Gerija sam samo jednom nazvao dedom i to kada sam bio pijan”, kaže Aron.
penzioneri.me/edukacija.info

Slične novosti

SPAJIĆ: Građani da ne brinu za penzije
Novosti, Penzije, Treće doba
shares626 views

SPAJIĆ: Građani da ne brinu za penzije

Ana Ana - apr 24, 2024

Govoreći o najavljenoj reformi Fonda PIO premijer Milojko Spajić poručio da građani ne treba da strahuju za svoje penzije. „Dosadašnje uplate za Fond…

Reforma penzionog sistema: Moguće da dio doprinosa bude na dobrovoljnoj osnovi?
Novosti, Penzije, Treće doba
shares293 views

Reforma penzionog sistema: Moguće da dio doprinosa bude na dobrovoljnoj osnovi?

Ana Ana - apr 23, 2024

Reforma penzionog sistema biće definisana fiskalnom strategijom i nema bojazni od gašenja Fonda PIO, poručuju iz Pokreta Evropa sad, a nakon izjave ministra…

Vuković: Planiramo reformu penzionog sistema, biće korekcije penzijskih doprinosa
Novosti, Penzije, Propisi
shares0 views

Vuković: Planiramo reformu penzionog sistema, biće korekcije penzijskih doprinosa

Jasna Pejović - apr 22, 2024

Ministar finansija Novica Vuković rekao je u intervjuu za Glas Amerike da je povećanjem penzija u Crnoj Gori početkom godine počela primjena programa…

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.

Preporučeni članci