Zaljubio se u 50 godina stariju ženu: “Moja žena ima nešto što mlade djevojke nemaju”

Kada kažu da ljubav ne pita za godine – ovaj par je to bukvalno shvatio i vodio se time.
Geri Hardvik (19) je upoznao Almedu (72) u piceriji i sada su muž i žena i otvoreno govore o svojoj vezi. Misle da njihova veza nije čudna iako je Geri mlađi od jednog Almedinog unuka. U leto 2016. godine Almeda nije ni sanjala da će se zaljubiti u tinejdžera dok je otišla da jede u popularnom američkom lancu restorana.
Nakon samo dve nedelje Geri je zaprosio Almedu. Geri kaže da je upravio bio završio nesrećnu vezu sa 77-godišnjom ženom i da se u Almedu, baku šestoro unučadi, zaljubio na prvi pogled. Par živi u Tenesiju i kažu da su jako srećni. “Ako nekoga voliš, godine su samo broj.
Sada sam već dve godine u braku sa svojom srodnom dušom. Znam da je on onaj s kojim želim da provedem ostatak života, čim sam ga pogledala u oči osetila sam ljubav”, kaže Almeda. “Prvo što sam primetio kod Almede su njene predivne oči.
Almeda ima predivan karakter, uvek je nasmejana, a hemija među nama je jaka. Imamo slične interese i hobije, a mlađe žene me nikada nisu privlačile. I kada sam imao 13, 14 godina, bile su mi privlačne starije žene. Rekao sam to svojoj baki koja me odgajala i malo se bojao njene reakcije.
Ali ona je to prihvatila”, kaže Geri. “Prvi put smo vodili ljubav u noći našeg venčanja. To je bilo neverovatno iskustvo, Almeda je divna ljubavnica”, kaže Geri. Ali neki ne prihvataju njihovu vezu, a među njima je i Almedin sin koji s majkom nije razgovarao otkako je srela Gerija.
Aron i Indijana Eliot, Almedini unuci takođe se teško nose s bakinim izborom, ali kažu da je bitno da ona bude srećna. “Gerija sam samo jednom nazvao dedom i to kada sam bio pijan”, kaže Aron.
penzioneri.me/edukacija.info

Slične novosti

U Domu starih u Podgorici 18 stanara, kompletirano 100 zahtjeva
Novosti, Porodica, Treće doba
3 shares351 views

U Domu starih u Podgorici 18 stanara, kompletirano 100 zahtjeva

Redakcija - feb 01, 2023

U Domu starih u Podgorici trenutno je 18 korisnika, a kompletirano 100 zahtjeva za boravak u Domu, kazala je u emisiji “Link” direktorka…

Nagla promjena vremena šteti srčanim bolesnicima
Zdravlje, Život 55+
5 shares421 views

Nagla promjena vremena šteti srčanim bolesnicima

Jasna Pejović - feb 01, 2023

 Ljekari upozoravaju da je najopasniji nagli prelazak iz hladnog u toplo vreme. Čak 80 odsto populacije, a od toga oko trećina radno sposobnih,…

5 činjenica o starenju koje vam niko ne govori!
Treće doba, Zdravlje, Život 55+
6 shares371 views

5 činjenica o starenju koje vam niko ne govori!

Jasna Pejović - feb 01, 2023

Pored "vrelih" talasa, zapravo će vam biti jako hladno, imaćete probleme sa vidom koje nećete lako rešiti, a dremka će vam postati najbolji…

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.

Preporučeni članci