Zaljubio se u 50 godina stariju ženu: “Moja žena ima nešto što mlade djevojke nemaju”

Kada kažu da ljubav ne pita za godine – ovaj par je to bukvalno shvatio i vodio se time.
Geri Hardvik (19) je upoznao Almedu (72) u piceriji i sada su muž i žena i otvoreno govore o svojoj vezi. Misle da njihova veza nije čudna iako je Geri mlađi od jednog Almedinog unuka. U leto 2016. godine Almeda nije ni sanjala da će se zaljubiti u tinejdžera dok je otišla da jede u popularnom američkom lancu restorana.
Nakon samo dve nedelje Geri je zaprosio Almedu. Geri kaže da je upravio bio završio nesrećnu vezu sa 77-godišnjom ženom i da se u Almedu, baku šestoro unučadi, zaljubio na prvi pogled. Par živi u Tenesiju i kažu da su jako srećni. “Ako nekoga voliš, godine su samo broj.
Sada sam već dve godine u braku sa svojom srodnom dušom. Znam da je on onaj s kojim želim da provedem ostatak života, čim sam ga pogledala u oči osetila sam ljubav”, kaže Almeda. “Prvo što sam primetio kod Almede su njene predivne oči.
Almeda ima predivan karakter, uvek je nasmejana, a hemija među nama je jaka. Imamo slične interese i hobije, a mlađe žene me nikada nisu privlačile. I kada sam imao 13, 14 godina, bile su mi privlačne starije žene. Rekao sam to svojoj baki koja me odgajala i malo se bojao njene reakcije.
Ali ona je to prihvatila”, kaže Geri. “Prvi put smo vodili ljubav u noći našeg venčanja. To je bilo neverovatno iskustvo, Almeda je divna ljubavnica”, kaže Geri. Ali neki ne prihvataju njihovu vezu, a među njima je i Almedin sin koji s majkom nije razgovarao otkako je srela Gerija.
Aron i Indijana Eliot, Almedini unuci takođe se teško nose s bakinim izborom, ali kažu da je bitno da ona bude srećna. “Gerija sam samo jednom nazvao dedom i to kada sam bio pijan”, kaže Aron.
penzioneri.me/edukacija.info

Slične novosti

Počinje isplata penzija
Novosti, Penzije, Treće doba
3 shares167 views

Počinje isplata penzija

Redakcija - maj 18, 2023

Fond penzijskog i invalidskog osiguranja Crne Gore obavijestio je korisnike prava iz penzijskog i invalidskog osiguranja da će isplata penzija za april 2023.…

Najniža srazmjerna penzija tri eura, najviša 1.000, potrebno dopuniti zakon
Penzije, Treće doba
7 shares294 views

Najniža srazmjerna penzija tri eura, najviša 1.000, potrebno dopuniti zakon

Redakcija - maj 13, 2023

U februaru ove godine najniži iznos srazmjerne penzije u zemlji iznosio je 3,18 eura, dok je najviši isplaćeni srazmjerni iznos bio 1.054 eura,…

Prepoznajte simptome, mogu vam spasiti život: 6 znakova da će vam se stvoriti tromb
Zdravlje
7 shares536 views

Prepoznajte simptome, mogu vam spasiti život: 6 znakova da će vam se stvoriti tromb

Jasna Pejović - maj 12, 2023

Plućna embolija odnosi živote, a krvni ugrušci mogu uzrokovati cijeli niz drugih problema. Tromb ili krvni ugrušak može vam uzrokovati probleme koji variraju od…

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.

Preporučeni članci