Sa 50 godina i 2 djece izgleda kao zmaj: “Po tri sedmice jedem samo jednu stvar”

Svaka žena može izgledati dobro bez obzira na svoje godine ako drži do sebe. Vježba je uvijek preporučljiva jer ona održava psihičko i fizičko zdravlje.

50-godišnja žena iz Australije izgleda neverovatno mladoliko, a ovo je njena tajna Nikola Artur (50) iz Sidneja je majka dvoje dece i otkriva tajnu svog neverovatno mladolikog izgleda. Ovakvu dijetu ili detoksikaciju lekari vam nikada ne bi preporučili. Kada je pitaju šta najviše jede, ona kaže: Vodu! I to po tri sedmice.

Ali Nikol kaže da zahvaljući tome što povremeno pije samo vodu, izgleda neverovatno za svoje godine. Nikol tvrdi da je zahvaljujući detoksikaciji vodom uspela da sačuva mladoliki izgled i savršeno ravan stomak u 40-im godinama.

 

Ova žena se već decenijama bavi jogom, vodi računa o ishrani, ali s vremena na vreme odlučuje se za ovu extremnu detoksikaciju koja, prema njenim tvrdnjama, usporava starenje. Detoksikacija vodom traje tri nedelje i njoj ne pada teško. “Ovo nije za svakoga.

Ukoliko imate problem s Bulimijom ili Anoreksijom, trudni ste ili imate dijabetes, ne treba ovo da pokušavate”, upozorava Nikol. “Verovali ili ne, tokom perioda u kojem sam pila samo vodu osećala sam povećanje energije, poboljšanje u varenju, čistiju kožu, lakoću i mladolikost i topljenje kilograma”, kaže ona.

 

“Neke žene smatraju da sam ekstremna, ali me uvek pitaju kako sam uvek nasmejana i izgledam ovako dobro nakon toliko godina i dvoje dece.” Ipak, treba napomenuti da ova detoksikacija nije za svakoga. Prošlogodišnje istraživanje utvrdilo je da kozumiranje samo vode može da naškodi zdravlju vašeg srca.

 

penzioneri.me/pult24.info

Slične novosti

SPAJIĆ: Građani da ne brinu za penzije
Novosti, Penzije, Treće doba
shares626 views

SPAJIĆ: Građani da ne brinu za penzije

Ana Ana - apr 24, 2024

Govoreći o najavljenoj reformi Fonda PIO premijer Milojko Spajić poručio da građani ne treba da strahuju za svoje penzije. „Dosadašnje uplate za Fond…

Reforma penzionog sistema: Moguće da dio doprinosa bude na dobrovoljnoj osnovi?
Novosti, Penzije, Treće doba
shares293 views

Reforma penzionog sistema: Moguće da dio doprinosa bude na dobrovoljnoj osnovi?

Ana Ana - apr 23, 2024

Reforma penzionog sistema biće definisana fiskalnom strategijom i nema bojazni od gašenja Fonda PIO, poručuju iz Pokreta Evropa sad, a nakon izjave ministra…

Vuković: Planiramo reformu penzionog sistema, biće korekcije penzijskih doprinosa
Novosti, Penzije, Propisi
shares0 views

Vuković: Planiramo reformu penzionog sistema, biće korekcije penzijskih doprinosa

Jasna Pejović - apr 22, 2024

Ministar finansija Novica Vuković rekao je u intervjuu za Glas Amerike da je povećanjem penzija u Crnoj Gori početkom godine počela primjena programa…

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.

Preporučeni članci