Uprava policije će i dalje pružati podršku Podružnici penzionera unutrašnjih poslova u društveno korisnim aktivnostima

VD direktor Uprave policije MUP-a Vesko Damjanović sastao se danas sa predstavnicima Podružnice penzionera unutrašnjih poslova.

VD direktor Damjanović je predstavnicima Podružnice, koja okuplja penzionere nekadašnjeg resora unutrašnjih poslova, a sada Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave policije, i Agencije za nacionalnu bezbjednost, poželio dobrodošlicu, izražavajući zadovoljstvo susretom.

Predsjednik Skupštine Podružnice Ivan Mandić se zahvalio vd direktoru Damjanoviću na prijemu i kazao da je saradnja ove organizacije sa Upravom policije do sada bila veoma dobra, te da očekuje da će Podružnica i policija, kao jedna od njenih matičnih kuća, i dalje kvalitetno sarađivati.

Predstavnici Podružnice penzionera unutrašnjih poslova upoznali su vd direktora Damjanovića sa aktivnostima koje je ova organizacija realizovala u dosadašnjem periodu, kao i aktivnostima koje su planirane. Od tih aktivnosti posebno su izdvojene one socijalno – humanitarnog karaktera, u okviru kojih su obezbjeđivane razne vrste pomoći penzionerima unutrašnjih poslova, kao i edukativno društvenog karaktera, od kojih su najznačajnije javne tribine.

Pored saradnje sa Upravom policije, koja je pružala podršku Podružnici od njenog osnivanja 2008. godine, i drugim matičnim kućama iz oblasti unutrašnjih poslova, izvdojena je i pohvaljena i saradnja sa Sindikatom Uprave policije, koji aktivno učestvuje u prepoznavanju modaliteta pomoći i rješavanju tekućih pitanja Podružnice.

Sastanku sa predstavnicima Podružnice penzionera unutrašnjih poslova prisustvovali su i predsjednik Sindikata Uprave policije Mladen Šuškavčević i savjetnik direktora Uprave policije Sead Frljučkić.

Predsjednik Sindikata Uprave policije kazao je da će Sindikat i dalje podržavati Podružnicu u aktivnostima koje će sprovoditi. Savjetnik direktora Uprave policije je kazao da će dugogodišnja saradnja sa Podružnicom biti nastavljena na jednako kvalitetnim osnovama kao i do sada.

VD direktor Uprave policije Vesko Damjanović je kazao da će Podružnica penzionera i dalje imati podršku Uprave policije u radu i djelovanju, uz poseban respekt i osjećaj senzibliteta prema bivšim kolegama koji su decenijama radili na odgovornim poslovima u okviru resora unutrašnjih poslova.

Uprava policije će, kazao je vd direktor, cijeneći višedecenijska iskustva članova Podružnice, sa zadovoljstvom participirati u projektima koje Podružnica bude realizovala, a koji budu bili humanitarnog ili društveno – korisnog karaktera.

Slične novosti

SENIOR FEST 2023. – Društvo je humano onoliko koliko brine o najstarijima
Bakina kuhinja, Hobi 55+, Ljubav 55+
6 shares459 views

SENIOR FEST 2023. – Društvo je humano onoliko koliko brine o najstarijima

Redakcija - sep 29, 2023

Jedno društvo je humano onoliko koliko brine o svojim najstarijim članovima, a cilj SENIOR FEST-a 2023. je da pošalje snažnu poruku da crnogorsko…

Na sniženju 150 proizvoda, akcija Stop inflaciji traje do kraja godine, cijene goriva neće rasti
Novosti, Penzije, Treće doba
6 shares389 views

Na sniženju 150 proizvoda, akcija Stop inflaciji traje do kraja godine, cijene goriva neće rasti

Redakcija - sep 28, 2023

Ministar ekonomskog razvoja i turima Goran Đurović saopštio je da će od 2. oktobra na sniženju biti preko 150 artikala u novom krugu akcije…

“Evropa sad 2 definitivno ukida doprinose za PIO”
Novosti, Penzije, Treće doba
6 shares378 views

“Evropa sad 2 definitivno ukida doprinose za PIO”

Redakcija - sep 23, 2023

Fidelity consulting reagovao je nakon što je Pokret Evropa sada juče na svom sajtu objavio kalkulator koji računa plate po projektu Evropa sad…

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.

Preporučeni članci