Uprava policije će i dalje pružati podršku Podružnici penzionera unutrašnjih poslova u društveno korisnim aktivnostima

VD direktor Uprave policije MUP-a Vesko Damjanović sastao se danas sa predstavnicima Podružnice penzionera unutrašnjih poslova.

VD direktor Damjanović je predstavnicima Podružnice, koja okuplja penzionere nekadašnjeg resora unutrašnjih poslova, a sada Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave policije, i Agencije za nacionalnu bezbjednost, poželio dobrodošlicu, izražavajući zadovoljstvo susretom.

Predsjednik Skupštine Podružnice Ivan Mandić se zahvalio vd direktoru Damjanoviću na prijemu i kazao da je saradnja ove organizacije sa Upravom policije do sada bila veoma dobra, te da očekuje da će Podružnica i policija, kao jedna od njenih matičnih kuća, i dalje kvalitetno sarađivati.

Predstavnici Podružnice penzionera unutrašnjih poslova upoznali su vd direktora Damjanovića sa aktivnostima koje je ova organizacija realizovala u dosadašnjem periodu, kao i aktivnostima koje su planirane. Od tih aktivnosti posebno su izdvojene one socijalno – humanitarnog karaktera, u okviru kojih su obezbjeđivane razne vrste pomoći penzionerima unutrašnjih poslova, kao i edukativno društvenog karaktera, od kojih su najznačajnije javne tribine.

Pored saradnje sa Upravom policije, koja je pružala podršku Podružnici od njenog osnivanja 2008. godine, i drugim matičnim kućama iz oblasti unutrašnjih poslova, izvdojena je i pohvaljena i saradnja sa Sindikatom Uprave policije, koji aktivno učestvuje u prepoznavanju modaliteta pomoći i rješavanju tekućih pitanja Podružnice.

Sastanku sa predstavnicima Podružnice penzionera unutrašnjih poslova prisustvovali su i predsjednik Sindikata Uprave policije Mladen Šuškavčević i savjetnik direktora Uprave policije Sead Frljučkić.

Predsjednik Sindikata Uprave policije kazao je da će Sindikat i dalje podržavati Podružnicu u aktivnostima koje će sprovoditi. Savjetnik direktora Uprave policije je kazao da će dugogodišnja saradnja sa Podružnicom biti nastavljena na jednako kvalitetnim osnovama kao i do sada.

VD direktor Uprave policije Vesko Damjanović je kazao da će Podružnica penzionera i dalje imati podršku Uprave policije u radu i djelovanju, uz poseban respekt i osjećaj senzibliteta prema bivšim kolegama koji su decenijama radili na odgovornim poslovima u okviru resora unutrašnjih poslova.

Uprava policije će, kazao je vd direktor, cijeneći višedecenijska iskustva članova Podružnice, sa zadovoljstvom participirati u projektima koje Podružnica bude realizovala, a koji budu bili humanitarnog ili društveno – korisnog karaktera.

Slične novosti

Danas počinje isplata penzija
Novosti, Penzije, Treće doba
shares453 views

Danas počinje isplata penzija

Ana Ana - jul 19, 2024

Isplata penzija za jun počinje danas, saopšteno je iz Fonda penzijskog i invalidskog osiguranja Crne Gore. “Fond penzijskog i invalidskog osiguranja Crne Gore…

Nišić: Niko se ne kocka sa Fondom PIO
Novosti, Penzije, Treće doba
shares232 views

Nišić: Niko se ne kocka sa Fondom PIO

Ana Ana - jul 19, 2024

Niko se ne kocka sa Fondom PIO i sve penzije, osim minimalnih biće uvećane već u januaru, kazala je gostujući u Jutarnjem programu…

Vlada će pomoći bivšim radnicima KAP-a da ostvare pravo na penziju
Novosti, Penzije, Treće doba
shares199 views

Vlada će pomoći bivšim radnicima KAP-a da ostvare pravo na penziju

Ana Ana - jul 19, 2024

Vlada Crne Gore odlučila je da se bivšim zaposlenima KAP-a koji su nastavili da rade na istim radnim mjestima i nakon stečaja od…

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.

Preporučeni članci