Uprava policije će i dalje pružati podršku Podružnici penzionera unutrašnjih poslova u društveno korisnim aktivnostima

VD direktor Uprave policije MUP-a Vesko Damjanović sastao se danas sa predstavnicima Podružnice penzionera unutrašnjih poslova.

VD direktor Damjanović je predstavnicima Podružnice, koja okuplja penzionere nekadašnjeg resora unutrašnjih poslova, a sada Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave policije, i Agencije za nacionalnu bezbjednost, poželio dobrodošlicu, izražavajući zadovoljstvo susretom.

Predsjednik Skupštine Podružnice Ivan Mandić se zahvalio vd direktoru Damjanoviću na prijemu i kazao da je saradnja ove organizacije sa Upravom policije do sada bila veoma dobra, te da očekuje da će Podružnica i policija, kao jedna od njenih matičnih kuća, i dalje kvalitetno sarađivati.

Predstavnici Podružnice penzionera unutrašnjih poslova upoznali su vd direktora Damjanovića sa aktivnostima koje je ova organizacija realizovala u dosadašnjem periodu, kao i aktivnostima koje su planirane. Od tih aktivnosti posebno su izdvojene one socijalno – humanitarnog karaktera, u okviru kojih su obezbjeđivane razne vrste pomoći penzionerima unutrašnjih poslova, kao i edukativno društvenog karaktera, od kojih su najznačajnije javne tribine.

Pored saradnje sa Upravom policije, koja je pružala podršku Podružnici od njenog osnivanja 2008. godine, i drugim matičnim kućama iz oblasti unutrašnjih poslova, izvdojena je i pohvaljena i saradnja sa Sindikatom Uprave policije, koji aktivno učestvuje u prepoznavanju modaliteta pomoći i rješavanju tekućih pitanja Podružnice.

Sastanku sa predstavnicima Podružnice penzionera unutrašnjih poslova prisustvovali su i predsjednik Sindikata Uprave policije Mladen Šuškavčević i savjetnik direktora Uprave policije Sead Frljučkić.

Predsjednik Sindikata Uprave policije kazao je da će Sindikat i dalje podržavati Podružnicu u aktivnostima koje će sprovoditi. Savjetnik direktora Uprave policije je kazao da će dugogodišnja saradnja sa Podružnicom biti nastavljena na jednako kvalitetnim osnovama kao i do sada.

VD direktor Uprave policije Vesko Damjanović je kazao da će Podružnica penzionera i dalje imati podršku Uprave policije u radu i djelovanju, uz poseban respekt i osjećaj senzibliteta prema bivšim kolegama koji su decenijama radili na odgovornim poslovima u okviru resora unutrašnjih poslova.

Uprava policije će, kazao je vd direktor, cijeneći višedecenijska iskustva članova Podružnice, sa zadovoljstvom participirati u projektima koje Podružnica bude realizovala, a koji budu bili humanitarnog ili društveno – korisnog karaktera.

Slične novosti

URA traži dopunu dnevnog reda Skupštine za povećanje srazmjernih penzija i dječijih dodataka
Novosti, Penzije, Treće doba
shares222 views

URA traži dopunu dnevnog reda Skupštine za povećanje srazmjernih penzija i dječijih dodataka

Ana Ana - apr 17, 2024

Poslanički klub Građanskog pokreta URA traži dopunu dnevnog reda V sjednice proljećnjeg zasijedanja Skupštine Crne Gore sa predloženim izmjenama i dopunama Zakona o…

NOVAKOVIĆ ĐUROVIĆ: Korisnicima srazmjernih penzija povećati primanja na 450 eura
Novosti, Penzije, Treće doba
shares373 views

NOVAKOVIĆ ĐUROVIĆ: Korisnicima srazmjernih penzija povećati primanja na 450 eura

Ana Ana - apr 16, 2024

Poslanički klub GP URA danas je predao u skupštinsku proceduru prijedlog o izmjenama Zakona o PIO kojim će se prvi put omogućiti da…

KONATAR: URA će za korisnike srazmjernih penzija ponovo predložiti povećanje minimalne penzije na 450 eura, pošto je Spajićeva Vlada odbila to da učini
Novosti, Penzije, Treće doba
shares560 views

KONATAR: URA će za korisnike srazmjernih penzija ponovo predložiti povećanje minimalne penzije na 450 eura, pošto je Spajićeva Vlada odbila to da učini

Ana Ana - apr 15, 2024

Šef poslaničkog kluba Građanskog pokreta URA Miloš Konatar podsjetio je da je Skupština Crne Gore 29. decembra 2023. godine donijela Zaključak kojim je…

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.

Preporučeni članci