Deka (84) je krenuo na kurs šminkanja, a razlog je da se naježiš

Osamdesetogodišnji Des Monahan odlučio je da ode na kurs šminkanja kako bi mogao da uljepšava svoju suprugu Monu (83) kada potpuno izgubi vid.

Des ide od oktobra prošle godine na časove profesionalnog šminkanja, a samo osam mjeseci kasnije, on je savladao sve tehnike.

– Ne znamo kada će Mona potpuno da izgubi vid, stanje joj se pogoršava, a nismo ni željeli da čekamo taj dan. Na kurs sam počeo da idem oktobra prošle godine, a danas sam i te kako samouveren tokom šminkanja – rekao je Des.

Njegova nastavnica Rouzi objasnila je da Den u početku nije znao ni koja četkica se za šta koristi, a danas je odličan u svemu što radi.
– Tokom učenja smo se smijali i provodili najbolje što smo mogli. Njih dvoje su čist dokaz da godine i pol nisu i nikada neće biti problem i da ko kog želi nešto da nauči, onda to može – ističe nastavnica Rouzi.

Mona je gotovo pa oslepjela i nije u mogućnosti da se šminka, ali zahvaljujući svom dragom, uvek će izgledati sjajno.

penzioneri.me/blic.rs

Slične novosti

Fondacija Blažo Sredanović: 20.000 eura penzionerima sa Cetinja
Novosti, Porodica, Treće doba
shares320 views

Fondacija Blažo Sredanović: 20.000 eura penzionerima sa Cetinja

Ana Ana - jun 12, 2024

Na sjednici održanoj 20. maja 2024. godine, članovi Upravnog odbora Fondacije Blažo Sredanović su donijeli odluku o dodjeli 20 hiljada eura pomoći ekonomski…

Vladimir Drobnjak na čelu Fonda PIO
Novosti, Penzije, Treće doba
shares120 views

Vladimir Drobnjak na čelu Fonda PIO

Ana Ana - jun 11, 2024

Finansijski ekspert Vladimir Drobnjak novi je direktor Fonda PIO, saznaje Portal RTCG. To je odluka Upravnog odbora Fonda PIO. Upravni odbor Fonda PIO…

Upravni odbor Fonda PIO mijenja Aligrudića
Novosti, Penzije, Treće doba
shares150 views

Upravni odbor Fonda PIO mijenja Aligrudića

Ana Ana - jun 11, 2024

Upravni odbor Fonda PIO danas bi trebalo da promijeni vršioca dužnosti Fonda PIO Ranka Aligrudića, saznaje “Dan”. Aligrudiću je juče istekao mandat vršioca…

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.

Preporučeni članci