Nora (100) je u vezi sa 26 godina mlađim muškarcem: Poslije 3 decenije zabavljanja ona želi da se uda jer se boji da će da ostari

Nora Vitkis (100) iz Velsa uskoro bi trebalo da se uda za svog vjerenika Malkolma Jatesa koji je od nje mlađi 26 godina. Malkom (74) i Nora su se upoznali na plesu. U vezi su već više od 30 godina, a venčanje je planirano za oktobar.

Nora koja u decembru trebalo da napuni 101 godinu kaže kako želi da se vjenča prije nego što bude prekasno. Ona se, inače, već udavala u dva navrata.

– Radujemo se vjenčanju. Bojim se da ću još više da ostarim i da ću da propustim priliku – kaže Nora koja je pre radila kao kuvarica u školi.

Haljinu je već pripremila, a prstenje je naručeno. Nakon vjenčanja će sa porodicom i prijateljima otići u restoran.

– Uvijek smo zajedno i svuda idemo zajedno. Puno smo putovali, a često smo i plesali. Najviše volimo ča-ča-ča – izjavio je srećni mladoženja, koji je ranije radio kao vozač autobusa, piše Dejli post.

Nora se rodila 1917. godine i za prvog supruga Freda Tomasa se udala sa 18 godina. Nakon što je on umro, 1970. godine udala se za Berta Vitkisa sa kojim je u braku bila 16 godina. Ima jedno dijete. Kaže da je tajna dugovječnog života u kretanju.

– Treba biti aktivan. Moj život je zaista bio dobar, uživala sam. Volim da srećem nove ljude i da pričam sa njima. Volim da radim i da izlazim. Sada više nažalost ne plešem jer se ne mogu okrenuti i strah me da ne padnem – kaže Nora.

Dodaje kako joj mnogi ne vjeruju kada im kaže da ima 100 godina.

– Osim toga, ja se i ne osjećam tako, i to je najvažnije – rekla je ona.

penzioneri.me/telegraf.rs

Slične novosti

SPAJIĆ: Građani da ne brinu za penzije
Novosti, Penzije, Treće doba
shares626 views

SPAJIĆ: Građani da ne brinu za penzije

Ana Ana - apr 24, 2024

Govoreći o najavljenoj reformi Fonda PIO premijer Milojko Spajić poručio da građani ne treba da strahuju za svoje penzije. „Dosadašnje uplate za Fond…

Reforma penzionog sistema: Moguće da dio doprinosa bude na dobrovoljnoj osnovi?
Novosti, Penzije, Treće doba
shares293 views

Reforma penzionog sistema: Moguće da dio doprinosa bude na dobrovoljnoj osnovi?

Ana Ana - apr 23, 2024

Reforma penzionog sistema biće definisana fiskalnom strategijom i nema bojazni od gašenja Fonda PIO, poručuju iz Pokreta Evropa sad, a nakon izjave ministra…

Vuković: Planiramo reformu penzionog sistema, biće korekcije penzijskih doprinosa
Novosti, Penzije, Propisi
shares0 views

Vuković: Planiramo reformu penzionog sistema, biće korekcije penzijskih doprinosa

Jasna Pejović - apr 22, 2024

Ministar finansija Novica Vuković rekao je u intervjuu za Glas Amerike da je povećanjem penzija u Crnoj Gori početkom godine počela primjena programa…

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.

Preporučeni članci