Novi obračunski period Super Kartice: Sa Super Karticom ste uvijek na dobitku!

Novi obračunski period Super Kartice je počeo 1. novembra 2018. i trajaće do 31. januara 2019.

Bodove koje ste sakupili u prethodnom obračunskom periodu, pod uslovom da ste prešli definisani prag za nagrađivanje kod makar jednog od partnera programa koji učestvuju u sistemu bodovanja, koristite prilikom jedne ili više kupovina u IDEA prodavnicama, do 31. januara 2019.

Dodatno, očekuju vas SUPER popusti i povoljnosti kod brojnih partnera programa, o kojima se detaljnije možete informistati na stranici Partneri.

Podjsećamo vas da nastavite da sakupljete bodove kupovinom u IDEA prodavnicama, gdje vas za svakih potrošenih 0.60€ nagrađujemo sa 1 bodom, ili korišćenjem platne Mastercard Super Kartice koju izdaje Hipotekrna banka, a koja vam za svaka potrošena 2€ bilo gdje donosi 1 bod. Najviše bodova možete sakupiti ukoliko platnom Mastercard Super Karticom plaćate u IDEI, jer vas tada nagrađuju i IDEA i Hipotekarna banka.

Bodove koje sakupite u ovom obračunskom periodu, ukoliko pređete definisani prag, koristite za kupovinu u IDEA prodavnicama od 1. februara do 30. aprila 2019.

*Ukoliko se još uvijek nijeste registrovali i nemate plastičnu Super Karticu, već koristite privremenu karticu, molimo vas da pozovete besplatni broj kontaktnog centra 080 000 000, kako bi se registrovali i bili u mogućnosti da iskoristite sakupljene bodove. Bodovi na privremenoj Super Kartici nijesu vidljivi do trenutka vaše registracije.

Super Kartica nagrađuje Vašu vjernost!

Slične novosti

Danas počinje isplata penzija
Novosti, Penzije, Treće doba
shares453 views

Danas počinje isplata penzija

Ana Ana - jul 19, 2024

Isplata penzija za jun počinje danas, saopšteno je iz Fonda penzijskog i invalidskog osiguranja Crne Gore. “Fond penzijskog i invalidskog osiguranja Crne Gore…

Nišić: Niko se ne kocka sa Fondom PIO
Novosti, Penzije, Treće doba
shares232 views

Nišić: Niko se ne kocka sa Fondom PIO

Ana Ana - jul 19, 2024

Niko se ne kocka sa Fondom PIO i sve penzije, osim minimalnih biće uvećane već u januaru, kazala je gostujući u Jutarnjem programu…

Vlada će pomoći bivšim radnicima KAP-a da ostvare pravo na penziju
Novosti, Penzije, Treće doba
shares199 views

Vlada će pomoći bivšim radnicima KAP-a da ostvare pravo na penziju

Ana Ana - jul 19, 2024

Vlada Crne Gore odlučila je da se bivšim zaposlenima KAP-a koji su nastavili da rade na istim radnim mjestima i nakon stečaja od…

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.

Preporučeni članci