RUSKA TRAVARKA ELENA OTKRILA TAJNU DUGOVEČNOSTI I ZDRAVLJA: Ova tri korova su dar od Boga! Leče celo telo!

Veoma je delotvorna!

Svetski poznata travarka Ruskinja Elena ,garantuje lekovitost ove tri biljke. To su čičak, pirevina i maslačak. Od njih se može napraviti piće ili čaj. Njihova kombinacija predstavlja zdravlje za telo.

Pirevina

Korovska biljka koje ima u svakoj bašti. Nju je gotovo nemoguć iskoreniti. Ona je toliko lekovita da leči od oftamologije do onkologije. Nema bolesti koju ona ne leči. Pirevina obnavlja poremećen metabolizam.

Odvar od pirevine leči ciste, urinarne infekcije, izbacuje kamenje iz bubrega i žučnim kesama,leči bolesti pluća, hroničnog bronhitisa, crevene bolesti, dijabetes, hipertenziju.

Koren ove biljke je takođe lekovit, leči disfunkciju jajnika kod žena, tuberkulozu i furunkulozu. Kada se koristi pirevine ne postoji kontraindikacija. Ukusnija je i zdravija od pšenice. Ako osušimo koren od njega možemo kuvati kafu ili kašu.

Maslačak

Maslačak takođe spada u korovsku biljku. U rano proleće neophodno je mlade listiće potopiti u vodu da otpuste gorčinu, a nakon toga se može napraviti salata. Od lišća se takođe moeže napraviti čorbica, a od koren se može ispeći sa krompirom. Lišće maslačka leči anemiju, rak želudca i jetre, artritis, asteoporozu, upalu limfnih čvorova itd. Najlekovitiji je koren ako se iskopa u jesen od maslačka koji još nije procvetao.

Čičak

Čičak je biljka koja staje na put kanceru. Može da izleči dijabetes, bronhitis, artritis, reumatizam, osteoporozu, frakture kostiju, herniju, retke bolesti itd. Čičak je u stanju da izleči i hepatitis C. Čaj od korena čička leči grip i prehladu, normalizuje temperaturu. Od lista se može praviti čorbica, a od suvog i mlevenog korena kaša i da se peče hleb. Kafa koju pijemo nije zdrava, a kafa od korena ove tri biljke je zdrava. Korenje ove tri biljke je najbolje vaditi u proleće ili jesen.

 

penzioneri.me/espreso.rs

Slične novosti

Smještaj u staračkim domovima i do 1.000 eura, ombusman tvrdi da se krše prava korisnika
Novosti, Propisi, Treće doba
3 shares387 views

Smještaj u staračkim domovima i do 1.000 eura, ombusman tvrdi da se krše prava korisnika

Redakcija - jun 07, 2023

Zaštitnik ljudskih prava i sloboda ustanovio je da su u domovima za stare povrijeđeni principi socijalne zaštite i da se time krše zakonom…

FRANCUSKA: Na protestu protiv penzione reforme 30.000 ljudi, uhapšeno 17 osoba
Uncategorized
5 shares254 views

FRANCUSKA: Na protestu protiv penzione reforme 30.000 ljudi, uhapšeno 17 osoba

Redakcija - jun 06, 2023

Na protestu protiv penzione reforme u Parizu okupilo se danas 31.000 ljudi prema podacima policijske prefekture, dok sindikati navode broj od 300.000, prenio…

HOĆE LI BITI POVEĆANJA PENZIJA: Vlada ćuti, Fond PIO se izjašnjava u četvrtak
Novosti, Penzije
9 shares473 views

HOĆE LI BITI POVEĆANJA PENZIJA: Vlada ćuti, Fond PIO se izjašnjava u četvrtak

Redakcija - jun 06, 2023

Upravni odbor Fonda PIO u četvrtak će na sjednici donijeti odluku o redovnom usklađivanju, odnosno povećanju penzija u iznosu od 5,4 odsto, potvrđeno…

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.

Preporučeni članci