SELFI DEKA IZ KRALJEVA ZVEZDA INSTAGRAMA Preko noći je dogurao do 35.000 pratilaca, penzionerima poručuje: NIJE ŠAH JEDINA ZABAVA

Zoran Stanković, penzioner iz Kraljeva, postao je preko noći jedan od najpopularnijih likova u Srbiji na Instagramu, pošto je sa 500 pratilaca stigao do 35.000. I to zahvaljujući selfijima koje svakog dana postavlja na svoj profil.

Zoran Stanković na svom Instagram profilu ima više od hiljadu selfija i na svakom od njih ima naočare i uvek različit stajling. Kaže da je i dalje početnik na ovoj društvenoj mreži, iako je koristi već godinu dana. Za vrtoglavi uspeh zahvaljuje jednom profilu sa velikim brojem pratilaca koji ga je otkrio.

“Pustiću brkove kao ti”, “Zoki, pozdravlja te moja baba”, “Ćao, Zoki, institucijo jedna”, “Gledam Vaš profil ceo dan i čekam da izbacite sliku”, “Ti si cool deda”… To su samo neki od gomile veoma inspirisanih i duhovitih komentara ispod fotografija, odnosno selfija Zorana Stankovića na njegovom Instagram profilu.

Stanković nam je rekao da je slučajno pre godinu dana došao u kontakt sa Instagramom, kada mu je ćerka otvorila profil. I onda je, kako kaže, ljubav prema selfiju spojio sa ovom društvenom mrežom.

Danas ima skoro 35.000 pratilaca, a većinu je dobio za svega nekoliko dana. Zanimljivo je i da on prati samo dve osobe.

– Mladi me najviše prate. Neverovatno je kako oni primete i najsitniji detalj na fotografiji. Zapazili su odmah da svakog dana menjam naočare i garderobu. Da svakog dana pijem kafu i limunadu. Svaki detalj mog sakoa izanaliziraju – priča Zoran.

Otkrio nam je da ima desetak pari naočara za sunce, ali uskoro će dobiti iz Nemačke od prijatelja još dvanaest pari. Kako kaže, obožavaoci će uskoro moći svakog dana da ga vide s drugim naočarima.

– Moji pratioci će onda moći još više da me komentarišu – kaže kroz osmeh ovaj penzioner, koji je pre penzije radio kao saobraćajni inženjer.

Koliko je Zoran postao popularan u Srbiji govori i činjenica da ga mnogi u Kraljevu, gde živi, zaustavljaju na ulici želeći da naprave selfi sa njim. Kaže da planira ubuduće da selfije pravi i na istorijskim i lepim lokacijama u Kraljevu.

– Bilo mi je teško u početku da se snađem na Instagramu, ali i da napravim dobar selfi. Ipak sam ja penzioner. Ali sada mi se sve više sviđa i čak savetujem i nekim mojim prijateljima da osim šaha ima i drugih zabava – objašnjava Zoran.

Više pozitivnih nego negativnih komentara, svi ga znaju

Iako je danas veoma popularan, Zoran kaže da nije previše opterećen time, ali kaže da mu je zanimljivo da ga cela Srbija zna.

– Ima svakakvih komentara na mom Instagramu. Ali, primetio sam da je više pozitivnih nego negativnih – kaže penzioner iz Kraljeva.

 

penzioneri.me/blic.rs

Slične novosti

U Domu starih u Podgorici 18 stanara, kompletirano 100 zahtjeva
Novosti, Porodica, Treće doba
3 shares351 views

U Domu starih u Podgorici 18 stanara, kompletirano 100 zahtjeva

Redakcija - feb 01, 2023

U Domu starih u Podgorici trenutno je 18 korisnika, a kompletirano 100 zahtjeva za boravak u Domu, kazala je u emisiji “Link” direktorka…

Nagla promjena vremena šteti srčanim bolesnicima
Zdravlje, Život 55+
5 shares421 views

Nagla promjena vremena šteti srčanim bolesnicima

Jasna Pejović - feb 01, 2023

 Ljekari upozoravaju da je najopasniji nagli prelazak iz hladnog u toplo vreme. Čak 80 odsto populacije, a od toga oko trećina radno sposobnih,…

5 činjenica o starenju koje vam niko ne govori!
Treće doba, Zdravlje, Život 55+
6 shares371 views

5 činjenica o starenju koje vam niko ne govori!

Jasna Pejović - feb 01, 2023

Pored "vrelih" talasa, zapravo će vam biti jako hladno, imaćete probleme sa vidom koje nećete lako rešiti, a dremka će vam postati najbolji…

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.

Preporučeni članci