KAKVA KOBNA GREŠKA! KRENUO ZA RIM, PA ZAVRŠIO U NEMAČKOJ: Britanski penzioner slepo sledio navigaciju, pa završio 1.500 kilometara od cilja!

Britanski vozač (81) krenuo je na putovanje iz Njukastla u Rim, kako bi posetio Vatikan ali je uključio satelitsku navigaciju i počeo da je prati.

Međutim, on je greškom upisao “Rom” umesto “Rome” pa ga je navigacija “odvela” umesto u Italiju, do zapadne Nemačke. Naime, tamo se nalazi malo mesto Rom.

Kada ga je navigacija “obavestila” da je stigao na odredište, on je izašao iz automobila da bi video Koloseum ili Sikstinsku kapelu, ali jedino što je mogao da vidi jeste jedna ulica ovog malog mesta kao i seoske kuće.

A da zlo bude veće, zaboravio je da digne ručnu kočnicu pa je njegov auto krenuo unazad i udario u znak na kom je pisalo Rom.

Na taj način se i saznalo o njegovoj avanturi, a lokalna policija je starca našla 1.500 kilometara daleko od italijanskog glavnog grada.

Ipak, nakon svega starac je nastavio ka Italiji.

 

penzioneri.me/kurir.rs

Slične novosti

Počinje isplata penzija
Novosti, Penzije, Treće doba
3 shares167 views

Počinje isplata penzija

Redakcija - maj 18, 2023

Fond penzijskog i invalidskog osiguranja Crne Gore obavijestio je korisnike prava iz penzijskog i invalidskog osiguranja da će isplata penzija za april 2023.…

Najniža srazmjerna penzija tri eura, najviša 1.000, potrebno dopuniti zakon
Penzije, Treće doba
7 shares294 views

Najniža srazmjerna penzija tri eura, najviša 1.000, potrebno dopuniti zakon

Redakcija - maj 13, 2023

U februaru ove godine najniži iznos srazmjerne penzije u zemlji iznosio je 3,18 eura, dok je najviši isplaćeni srazmjerni iznos bio 1.054 eura,…

Prepoznajte simptome, mogu vam spasiti život: 6 znakova da će vam se stvoriti tromb
Zdravlje
7 shares536 views

Prepoznajte simptome, mogu vam spasiti život: 6 znakova da će vam se stvoriti tromb

Jasna Pejović - maj 12, 2023

Plućna embolija odnosi živote, a krvni ugrušci mogu uzrokovati cijeli niz drugih problema. Tromb ili krvni ugrušak može vam uzrokovati probleme koji variraju od…

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.

Preporučeni članci