NLB Banka ponudila još bolji Srebrni kredit za penzionere!

NLB Banka je inovirala ponudu za penzionere unaprijedivši NLB Srebrni kredit koji klijenti i dalje mogu obezbijediti uz polisu osiguranja života koju im obezbjeđuje banka, bez troška i bez uvida u zdravstveni karton.

Jedinstvena ponuda za sve koji su zakoračili u treće životno doba uključuje kredit sa još većim iznosom – do 12.000 € i dužim rokom otplate – do 10 godina i do 78. godine u trenutku dospijeća posljednjeg anuiteta.

Ponuda koju je NLB Banka osmislila za penzionere izdvaja se na crnogorskom tržištu. Procedura je jednostavna, pa svi koji pripadaju ovoj grupi klijenata a žele da obezbijede veći iznos gotovine mogu aplicirati za NLB Srebrni kredit.
Povodom predstavljanja nove ponude kredita namijenjenih pripadnicima trećeg životnog doba, NLB Banka je priremila besplatnu obradu za sve koji u period od 25. juna do 25. jula 2018. godine apliciraju za NLB Srebrni kredit.

U okviru ponude za penzionere banka nudi, za svega 0,70 € mjesečno NLB Srebrni paket u okviru kog su na raspolaganju: debitna kartica, kreditna kartica, SMS/viber poruka o promjenama i stanju na računu, besplatna polisa osiguranja od smrti i trajnog invaliditeta usljed nesrećnog slučaja, i druge usluge. NLB Srebrni paket omogućava niz povoljnosti prilikom korišćenja brojnih proizvoda i usluga NLB Banke.

Ove godine, NLB Banka, će biti pokrovitelj “Senior festa” koji se po prvi put organizuje u Crnoj Gori. Za ovu cjelodnevnu manifestaciju banka priprema zanimljiv sadržaj koji će svim penzionerima pružiti uvid u zdrave navike u ishrani i životnom stilu, ali i približiti sve finansijske termine, na zabavan i jednostavan način. Ovim povodom za sve posjetioce banka priprema interesantne poklone i posebnu ponudu svojih proizvoda namijenjenu penzionerima.

Slične novosti

U maju Senior fest Kotor 2024
Novosti, Treće doba, zanimljivosti
shares500 views

U maju Senior fest Kotor 2024

Ana Ana - apr 29, 2024

JU Dom starih “Grabovac” sa zadovoljstvom najavljuje Senior fest Kotor, uz podršku opštine Kotor, TO Kotor i drugih sponzora. Na kotorskim trgovima 11.…

SPAJIĆ: Građani da ne brinu za penzije
Novosti, Penzije, Treće doba
shares626 views

SPAJIĆ: Građani da ne brinu za penzije

Ana Ana - apr 24, 2024

Govoreći o najavljenoj reformi Fonda PIO premijer Milojko Spajić poručio da građani ne treba da strahuju za svoje penzije. „Dosadašnje uplate za Fond…

Reforma penzionog sistema: Moguće da dio doprinosa bude na dobrovoljnoj osnovi?
Novosti, Penzije, Treće doba
shares293 views

Reforma penzionog sistema: Moguće da dio doprinosa bude na dobrovoljnoj osnovi?

Ana Ana - apr 23, 2024

Reforma penzionog sistema biće definisana fiskalnom strategijom i nema bojazni od gašenja Fonda PIO, poručuju iz Pokreta Evropa sad, a nakon izjave ministra…

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.

Preporučeni članci