RUSKA TRAVARKA ELENA OTKRILA TAJNU DUGOVEČNOSTI I ZDRAVLJA: Ova tri korova su dar od Boga! Leče celo telo!

Veoma je delotvorna!

Svetski poznata travarka Ruskinja Elena ,garantuje lekovitost ove tri biljke. To su čičak, pirevina i maslačak. Od njih se može napraviti piće ili čaj. Njihova kombinacija predstavlja zdravlje za telo.

Pirevina

Korovska biljka koje ima u svakoj bašti. Nju je gotovo nemoguć iskoreniti. Ona je toliko lekovita da leči od oftamologije do onkologije. Nema bolesti koju ona ne leči. Pirevina obnavlja poremećen metabolizam.

Odvar od pirevine leči ciste, urinarne infekcije, izbacuje kamenje iz bubrega i žučnim kesama,leči bolesti pluća, hroničnog bronhitisa, crevene bolesti, dijabetes, hipertenziju.

Koren ove biljke je takođe lekovit, leči disfunkciju jajnika kod žena, tuberkulozu i furunkulozu. Kada se koristi pirevine ne postoji kontraindikacija. Ukusnija je i zdravija od pšenice. Ako osušimo koren od njega možemo kuvati kafu ili kašu.

Maslačak

Maslačak takođe spada u korovsku biljku. U rano proleće neophodno je mlade listiće potopiti u vodu da otpuste gorčinu, a nakon toga se može napraviti salata. Od lišća se takođe moeže napraviti čorbica, a od koren se može ispeći sa krompirom. Lišće maslačka leči anemiju, rak želudca i jetre, artritis, asteoporozu, upalu limfnih čvorova itd. Najlekovitiji je koren ako se iskopa u jesen od maslačka koji još nije procvetao.

Čičak

Čičak je biljka koja staje na put kanceru. Može da izleči dijabetes, bronhitis, artritis, reumatizam, osteoporozu, frakture kostiju, herniju, retke bolesti itd. Čičak je u stanju da izleči i hepatitis C. Čaj od korena čička leči grip i prehladu, normalizuje temperaturu. Od lista se može praviti čorbica, a od suvog i mlevenog korena kaša i da se peče hleb. Kafa koju pijemo nije zdrava, a kafa od korena ove tri biljke je zdrava. Korenje ove tri biljke je najbolje vaditi u proleće ili jesen.

 

penzioneri.me/espreso.rs

Slične novosti

SPAJIĆ: Građani da ne brinu za penzije
Novosti, Penzije, Treće doba
shares626 views

SPAJIĆ: Građani da ne brinu za penzije

Ana Ana - apr 24, 2024

Govoreći o najavljenoj reformi Fonda PIO premijer Milojko Spajić poručio da građani ne treba da strahuju za svoje penzije. „Dosadašnje uplate za Fond…

Reforma penzionog sistema: Moguće da dio doprinosa bude na dobrovoljnoj osnovi?
Novosti, Penzije, Treće doba
shares293 views

Reforma penzionog sistema: Moguće da dio doprinosa bude na dobrovoljnoj osnovi?

Ana Ana - apr 23, 2024

Reforma penzionog sistema biće definisana fiskalnom strategijom i nema bojazni od gašenja Fonda PIO, poručuju iz Pokreta Evropa sad, a nakon izjave ministra…

Vuković: Planiramo reformu penzionog sistema, biće korekcije penzijskih doprinosa
Novosti, Penzije, Propisi
shares0 views

Vuković: Planiramo reformu penzionog sistema, biće korekcije penzijskih doprinosa

Jasna Pejović - apr 22, 2024

Ministar finansija Novica Vuković rekao je u intervjuu za Glas Amerike da je povećanjem penzija u Crnoj Gori početkom godine počela primjena programa…

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.

Preporučeni članci