NAPADNUT PENZIONER: “Primijetio sam da mi trčeći prilazi krupan muškarac…”

Penzioner Zoran J. Stevović (57), zadobio je u nedjelju veče povrede u predjelu glave, nakon što ga je, kako tvrdi, napala nepoznata osoba dok je ulazio u dvorište porodične kuće u žabljačkom prigradskom naselju Tmajevca.

“Napadnut sam nakon izlaska iz automobila prilikom otvaranja dvorišne kapije. Primijetio sam da mi neosvijetljenom ulicom trčeći prilazi krupan muškarac obučen u trenerku sa kapuljačom na glavi i bijelim rukavicama na rukama. Pomislio sam da je u pitanju rakreativno trčanje nekog pojedinca, a kada mi je prišao bez i jedne izgovorene riječi zadao mi je dva udarca rukama u predjelu glave”, rekao je Stevović.

Dodao je da je zadobio podliv i oguljotine kože ispod desnog oka i hematom na potiljačnom dijelu glave zbog čega se obratio hitnoj pomoći, a jutros je dobio uput u pljevaljsku bolnicu radi daljeg medicinskog tretmana.

Kaže da je nakon incidenta kod njega dolazila policija kojoj je ispričao šta se dogodilo.

Iz policije je “Vijestima” saopšteno da preduzimaju mjere na otkrivanju izvršioca napada.

Stevović ne zna ko ga je napao niti čime je incident motivisan. Ne isključuje mogućnost da je ralog njegovo političko opredjeljenje. Kaže da je u nedjelju uglavnom boravio na biračkom mjestu u Tepačkom polju gdje je u biračkom odboru predstavljao DPS.

Po završetku glasanja sa članovima odbora došao je na Žabljak kako bi predao izborni materijal Opštinskoj izbornoj komisiji i nakon kraćeg zadržavanja otišao kući.

penzioneri.me/Vijesti

Slične novosti

Crveni krst Crne Gore održao obuku za brigu o starijima
Novosti
1 shares157 views

Crveni krst Crne Gore održao obuku za brigu o starijima

Redakcija - mar 27, 2023

Crveni krst Crne Gore je u okviru projekta prekogranične saradnje “Briga o starijima Crna Gora - Albanija - Bosna i Hercegovina" koji se…

Počinje isplata februarskih penzija
Novosti, Penzije, Treće doba
5 shares342 views

Počinje isplata februarskih penzija

Redakcija - mar 18, 2023

Isplata penzija za februar počela je 17. marta, a kako obavještavaju u Fondu penzijskog i invalidskog obrazovanja prosjećna pentija iznosi 374 eura. U…

DAMJANOVIĆ: Penzioneri neće dobiti pomoć uz februarsku penziju, moguća vanredna isplata
Novosti, Penzije, Treće doba
6 shares483 views

DAMJANOVIĆ: Penzioneri neće dobiti pomoć uz februarsku penziju, moguća vanredna isplata

Redakcija - mar 15, 2023

Penzoneri ne mogu očekivati 150 eura pomoći uz ovu penziju, jer će im novac biti uplaćen tek kada Evropska komisija isplati 27 miliona…

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.

Preporučeni članci