NAPADNUT PENZIONER: “Primijetio sam da mi trčeći prilazi krupan muškarac…”

Penzioner Zoran J. Stevović (57), zadobio je u nedjelju veče povrede u predjelu glave, nakon što ga je, kako tvrdi, napala nepoznata osoba dok je ulazio u dvorište porodične kuće u žabljačkom prigradskom naselju Tmajevca.

“Napadnut sam nakon izlaska iz automobila prilikom otvaranja dvorišne kapije. Primijetio sam da mi neosvijetljenom ulicom trčeći prilazi krupan muškarac obučen u trenerku sa kapuljačom na glavi i bijelim rukavicama na rukama. Pomislio sam da je u pitanju rakreativno trčanje nekog pojedinca, a kada mi je prišao bez i jedne izgovorene riječi zadao mi je dva udarca rukama u predjelu glave”, rekao je Stevović.

Dodao je da je zadobio podliv i oguljotine kože ispod desnog oka i hematom na potiljačnom dijelu glave zbog čega se obratio hitnoj pomoći, a jutros je dobio uput u pljevaljsku bolnicu radi daljeg medicinskog tretmana.

Kaže da je nakon incidenta kod njega dolazila policija kojoj je ispričao šta se dogodilo.

Iz policije je “Vijestima” saopšteno da preduzimaju mjere na otkrivanju izvršioca napada.

Stevović ne zna ko ga je napao niti čime je incident motivisan. Ne isključuje mogućnost da je ralog njegovo političko opredjeljenje. Kaže da je u nedjelju uglavnom boravio na biračkom mjestu u Tepačkom polju gdje je u biračkom odboru predstavljao DPS.

Po završetku glasanja sa članovima odbora došao je na Žabljak kako bi predao izborni materijal Opštinskoj izbornoj komisiji i nakon kraćeg zadržavanja otišao kući.

penzioneri.me/Vijesti

Slične novosti

Konatar: Poslanici većine u Skupštini odbili da podrže povećanje dječijih dodataka i srazmjernih penzija
Novosti, Penzije, Treće doba
shares222 views

Konatar: Poslanici većine u Skupštini odbili da podrže povećanje dječijih dodataka i srazmjernih penzija

Ana Ana - jul 09, 2024

“Nevjerovatno je da poslanici parlamentarne većine: PES, NSD, DNP, Demokrate i SNP juče u Skupštini nisu podržali povećanje dječijih dodataka za 50%, kao…

Registrovana ambulanta u JU Dom starih “Bijelo Polje”
Novosti, Treće doba, Zdravlje
shares202 views

Registrovana ambulanta u JU Dom starih “Bijelo Polje”

Ana Ana - jul 09, 2024

Ambulanta opšte medicine u sklopu JU Dom starih “Bijelo Polje” zvanično je registrovana od strane Ministarstva zdravlja, uz podršku krovne institucije Ministarstva rada…

Penzioner dočekao (ne)pravdu poslije skoro dvije decenije: Naplatio zaostale plate
Novosti, Posao 55+, Treće doba
shares754 views

Penzioner dočekao (ne)pravdu poslije skoro dvije decenije: Naplatio zaostale plate

Ana Ana - jul 06, 2024

Forbes Srbija početkom nedjelje pisao je o slučaju jednog građanina Srbije koji je godinama vodio spor sa bivšim poslodavcem i konačno dočekao da…

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.

Preporučeni članci