NAPADNUT PENZIONER: “Primijetio sam da mi trčeći prilazi krupan muškarac…”

Penzioner Zoran J. Stevović (57), zadobio je u nedjelju veče povrede u predjelu glave, nakon što ga je, kako tvrdi, napala nepoznata osoba dok je ulazio u dvorište porodične kuće u žabljačkom prigradskom naselju Tmajevca.

“Napadnut sam nakon izlaska iz automobila prilikom otvaranja dvorišne kapije. Primijetio sam da mi neosvijetljenom ulicom trčeći prilazi krupan muškarac obučen u trenerku sa kapuljačom na glavi i bijelim rukavicama na rukama. Pomislio sam da je u pitanju rakreativno trčanje nekog pojedinca, a kada mi je prišao bez i jedne izgovorene riječi zadao mi je dva udarca rukama u predjelu glave”, rekao je Stevović.

Dodao je da je zadobio podliv i oguljotine kože ispod desnog oka i hematom na potiljačnom dijelu glave zbog čega se obratio hitnoj pomoći, a jutros je dobio uput u pljevaljsku bolnicu radi daljeg medicinskog tretmana.

Kaže da je nakon incidenta kod njega dolazila policija kojoj je ispričao šta se dogodilo.

Iz policije je “Vijestima” saopšteno da preduzimaju mjere na otkrivanju izvršioca napada.

Stevović ne zna ko ga je napao niti čime je incident motivisan. Ne isključuje mogućnost da je ralog njegovo političko opredjeljenje. Kaže da je u nedjelju uglavnom boravio na biračkom mjestu u Tepačkom polju gdje je u biračkom odboru predstavljao DPS.

Po završetku glasanja sa članovima odbora došao je na Žabljak kako bi predao izborni materijal Opštinskoj izbornoj komisiji i nakon kraćeg zadržavanja otišao kući.

penzioneri.me/Vijesti

Slične novosti

Predstavnici penzionera upoznali Nišić sa problemima sa kojima se nose
Novosti, Penzije
3 shares291 views

Predstavnici penzionera upoznali Nišić sa problemima sa kojima se nose

Redakcija - feb 22, 2024

Ministarka rada i socijalnog staranja, Naida Nišić,  primila je na razgovor predsjednika Partije penzionera Crne Gore-PIR Moma Joksimovića i predsjednike Udruženja penzionera sa najnižim i srazmjernim penzijama  Žanu…

Gradsku Senior karticu građani mogu preuzeti u prostorijama Sekretarijata za socijalno staranje
Novosti, Penzionerski popusti
6 shares354 views

Gradsku Senior karticu građani mogu preuzeti u prostorijama Sekretarijata za socijalno staranje

Redakcija - feb 02, 2024

Senior kartica je socijalni servis koji ima za cilj da poboljša kvalitet života naših najstarijih sugrađana. Uzimajući u obzir činjenicu da u Glavnom…

Ukidanje doprinosa za penzije urušilo bi državnu kasu
Novosti, Penzije, Treće doba
3 shares219 views

Ukidanje doprinosa za penzije urušilo bi državnu kasu

Redakcija - jan 31, 2024

Iako konkretni planovi za ukidanje penzijskih doprinosa (program Evropa sad 2), još nijesu objelodanjeni, jasno je da bi se radilo o tektonskom udaru…

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.

Preporučeni članci