Baka bira haljinu za vjenčanje i traži vaše mišljenje

Devedesettrogodišnja Silvija Martin iz Australije postala je hit na društvenim mrežama nakon što se pojavila njena fotografija koju prati interesantna priča.

Za razliku od drugih penzionera koji slobodno vrijeme uglavnom provode sa svojim unucima, Silvija je svoje vrijeme iskoristila za traženje “vjenčanice”, spremajući se da pet godina mlađem Frenku izgovori sudbonosno “da“.

Njih dvoje se znaju već 20 godina i Frenk je već nekoliko puta pokušavao da je zaprosi, ali ga je Silvija svaki put odbila, misleći da bi novo prezime značilo nepoštovanje pokojnog supruga.

 

Prije godinu dana Silvija se razboljela i preselila blizu svoje porodice, pa je Frenk pomislio da su sve nade izgubljene. Kada se Silvija oporavila, pronašla je Frenka i uspjela da ga ubijedi da pođe sa njom u Adelejd. Ovoga puta, pristala je da se vjenča u želji da zadrži svoje prezime i sada je putem Fejsbuka potražila mišljenje o odabiru vjenčanice.

Riješena je da haljina bude crvena, a nakon mišljenja korisnika društvenih mreža, odlučila je da to bude čipkasta haljina. Mnogi su je podržali i vrlo vjerovatno da već sada uživa u svom novom braku.

penzioneri.me/cdm.me

Slične novosti

Gradsku Senior karticu građani mogu preuzeti u prostorijama Sekretarijata za socijalno staranje
Novosti, Penzionerski popusti
6 shares354 views

Gradsku Senior karticu građani mogu preuzeti u prostorijama Sekretarijata za socijalno staranje

Redakcija - feb 02, 2024

Senior kartica je socijalni servis koji ima za cilj da poboljša kvalitet života naših najstarijih sugrađana. Uzimajući u obzir činjenicu da u Glavnom…

Ukidanje doprinosa za penzije urušilo bi državnu kasu
Novosti, Penzije, Treće doba
3 shares219 views

Ukidanje doprinosa za penzije urušilo bi državnu kasu

Redakcija - jan 31, 2024

Iako konkretni planovi za ukidanje penzijskih doprinosa (program Evropa sad 2), još nijesu objelodanjeni, jasno je da bi se radilo o tektonskom udaru…

“Neće biti usklađivanja penzija”
Novosti, Penzije, Pitanja
5 shares381 views

“Neće biti usklađivanja penzija”

Redakcija - jan 21, 2024

Predsjednik Upravnog odbora NVO Udruženje penzionera Crne Gore, prof. dr Anđelko Lojpur upozorava da je malo vjerovatno očekivati iole značajniji porast penzija. Imajući…

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.

Preporučeni članci