Baka bira haljinu za vjenčanje i traži vaše mišljenje

Devedesettrogodišnja Silvija Martin iz Australije postala je hit na društvenim mrežama nakon što se pojavila njena fotografija koju prati interesantna priča.

Za razliku od drugih penzionera koji slobodno vrijeme uglavnom provode sa svojim unucima, Silvija je svoje vrijeme iskoristila za traženje “vjenčanice”, spremajući se da pet godina mlađem Frenku izgovori sudbonosno “da“.

Njih dvoje se znaju već 20 godina i Frenk je već nekoliko puta pokušavao da je zaprosi, ali ga je Silvija svaki put odbila, misleći da bi novo prezime značilo nepoštovanje pokojnog supruga.

 

Prije godinu dana Silvija se razboljela i preselila blizu svoje porodice, pa je Frenk pomislio da su sve nade izgubljene. Kada se Silvija oporavila, pronašla je Frenka i uspjela da ga ubijedi da pođe sa njom u Adelejd. Ovoga puta, pristala je da se vjenča u želji da zadrži svoje prezime i sada je putem Fejsbuka potražila mišljenje o odabiru vjenčanice.

Riješena je da haljina bude crvena, a nakon mišljenja korisnika društvenih mreža, odlučila je da to bude čipkasta haljina. Mnogi su je podržali i vrlo vjerovatno da već sada uživa u svom novom braku.

penzioneri.me/cdm.me

Slične novosti

U Domu starih u Podgorici 18 stanara, kompletirano 100 zahtjeva
Novosti, Porodica, Treće doba
3 shares351 views

U Domu starih u Podgorici 18 stanara, kompletirano 100 zahtjeva

Redakcija - feb 01, 2023

U Domu starih u Podgorici trenutno je 18 korisnika, a kompletirano 100 zahtjeva za boravak u Domu, kazala je u emisiji “Link” direktorka…

Nagla promjena vremena šteti srčanim bolesnicima
Zdravlje, Život 55+
5 shares421 views

Nagla promjena vremena šteti srčanim bolesnicima

Jasna Pejović - feb 01, 2023

 Ljekari upozoravaju da je najopasniji nagli prelazak iz hladnog u toplo vreme. Čak 80 odsto populacije, a od toga oko trećina radno sposobnih,…

5 činjenica o starenju koje vam niko ne govori!
Treće doba, Zdravlje, Život 55+
6 shares371 views

5 činjenica o starenju koje vam niko ne govori!

Jasna Pejović - feb 01, 2023

Pored "vrelih" talasa, zapravo će vam biti jako hladno, imaćete probleme sa vidom koje nećete lako rešiti, a dremka će vam postati najbolji…

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.

Preporučeni članci