Nada je sa 59 godina zaustavila gravitaciju i vrijeme: “Stalno sam bila na dijetama i nezadovoljna telom, a sad sam penzionerka i izgledam kao avion, evo kako”

Za Nadom Nemčić okreću se i stari i mladi. Kada kaže da ima 59 godina, u to niko ne vjeruje. A tek joj ne vjeruju kada kaže da je tek kao penzionerka uspela da izgradi tijelo o kakvom je sanjala kao mlađa žena!

Nada Nemčić iz Šibenika otkrila je teretanu sa 56 godina, na nagovor sinova. Kako kaže za , kada su joj rekli da su joj “noge grozne”, krenula je sa vježbanjem.

Četiri godine traje njen novi život posvećen fitnesu, a rezultati su vidljivi, i to tako da svima oduzimaju dah. Višak i celulit su nestali i ustupili mesto definisanim mišićima kakvih se ne bi zastidela ni tinejdžerka.

Nada dalje otkriva da je cijelog života maštala o figuri kakvu ima sada, sa 60 godina.

– Stalno sam držala dijete i gubila kilograme, ali mlitavost me je uvijek pratila i nikad nisam bila zadovoljna svojim tijelom. Konačno sam, uz podršku sinova, uspjela da pobijedim gravitaciju i godine. Evo me sad, izgledam mnogo bolje nego sa 40 godina – presrećna je Nada.

Kako kaže, cio radni vijek provela je kao radnik u fabrici i plaćala danak stalnom sjedenju na poslu, nezdravoj hrani i neaktivnosti. Sebi je govorila da “počinje sutra” sa dijetom i vježbanjem, a to sutra nikako nije dolazilo.

penzioneri.me/24sata.hr

Slične novosti

Crveni krst Crne Gore održao obuku za brigu o starijima
Novosti
1 shares157 views

Crveni krst Crne Gore održao obuku za brigu o starijima

Redakcija - mar 27, 2023

Crveni krst Crne Gore je u okviru projekta prekogranične saradnje “Briga o starijima Crna Gora - Albanija - Bosna i Hercegovina" koji se…

Počinje isplata februarskih penzija
Novosti, Penzije, Treće doba
5 shares342 views

Počinje isplata februarskih penzija

Redakcija - mar 18, 2023

Isplata penzija za februar počela je 17. marta, a kako obavještavaju u Fondu penzijskog i invalidskog obrazovanja prosjećna pentija iznosi 374 eura. U…

DAMJANOVIĆ: Penzioneri neće dobiti pomoć uz februarsku penziju, moguća vanredna isplata
Novosti, Penzije, Treće doba
6 shares483 views

DAMJANOVIĆ: Penzioneri neće dobiti pomoć uz februarsku penziju, moguća vanredna isplata

Redakcija - mar 15, 2023

Penzoneri ne mogu očekivati 150 eura pomoći uz ovu penziju, jer će im novac biti uplaćen tek kada Evropska komisija isplati 27 miliona…

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.

Preporučeni članci