Penzioner (78) vazdušnim pištoljem ubio praunuka (6) koji je došao u posetu: Pucao mu u stomak, na sudu priznao krivicu (FOTO)

Dečak je nakon nesreće prebačen u bolnicu, gde je preminuo sat i po vremena kasnije

Penzioner (78) Albert Grenon priznao je na suđenju da je vazdušnim pištoljem usmrtio šestogodišnjeg praunuka Stenlija Metkelfa koji mu je bio u poseti. Incident se dogodio u julu prošle godine u mestu Sprotli u Istočnom Jorkširu. Dečak je preminuo u bolnici usled zadobijenih povreda od metka koji ga je pogodio u stomak.

Grenon je takođe priznao da je posedovao i pištolj i pušku, uprkos tome što nije imao dozvolu za oružje.

Policija je opisala incident kao “tragičnu nezgodu koja uključuje i pištolj”, a penzioner je optužen nakon dugotrajne istrage.

Dečak je posetio pradedu i prababu, Grenonovu suprugu Dženifer (76), a tragedija se dogodila u popodnevniim časovima. Hitna pomoć je nesrećnog dečaka odvezla u bolnicu, gde je preminuo 90 minuta nakon prijema.

Istragom je utvrđeno da je preminuo od posledica povreda zrnom vazdušnog pištolja.

Jenny Dees, Stanley Metcalf

Stenli sa majkom; Foto: Facebook/Jenny Dees

Starijeva prababa opisala je Stenlija kao “pametnog, ljubaznog malog dečaka” i strastvenog fudbalskog navijača. Imao je sestru bliznakinju koja ga je mnogo volela.

– Ne znam kako da objasniim devojčici od šest godina šta se dogodilo. Ne prestajem da plačem od tog dana – rekla je gospođa Grenon.

U saopštenju nakon dečakove smrti, porodica je Stenlija opisala kao živahnog dečaka, punog energije.

– Bez Stenlija smo apsolutno uništeni, srce nam je potpuno slomljeno. I dalje ne možemo da se pomirimo sa istinom da više nikada nećemo videti njegovo nasmejano lice – istakla je, između ostalog, njegovaa porodica.

Inspektor Rebeka Dikinson, koja je vodila istragu, izjavila da je zadovoljna činjenicom da je Grenon priznao zločin, pošto joj se skoro godinu dana činilo da ne pokazuje nikakvo kajanje.

 

penzioneri.me/Telegraf.rs/Dejli mejl

Slične novosti

Namirnice koje su saveznici protiv prehlade
Zdravlje
shares0 views

Namirnice koje su saveznici protiv prehlade

Jasna Djalovic - okt 10, 2019

Stigla je sezona prehlada. Jednako tako, stiglo je i vrijeme kada bi najviše trebalo da pazimo šta unosimo u svoj orgazam, s obzirom…

Istjerali je iz stana, od penzije plaća deložaciju
ljudi
shares0 views

Istjerali je iz stana, od penzije plaća deložaciju

Jasna Djalovic - okt 10, 2019

Da nije žalosno, bilo bi smiješno. Borka Petković, žena žrtva prethodnog odbrambeno-otadžbinskog rata, nakon što je deložirana iz svog stana u Banjaluci, dobila…

PRIČA kroz koju ćete MNOGO naučiti! Nije sve onako kako izgleda na prvi pogled!
zanimljivosti
shares0 views

PRIČA kroz koju ćete MNOGO naučiti! Nije sve onako kako izgleda na prvi pogled!

Jasna Djalovic - okt 09, 2019

Jedna od posuda malo je napukla, druga je bila čitava Jedan vodonoša imao je dve posude, koje bi svakodnevno po nekoliko puta nosio na ramenima, na motki,…

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.

Preporučeni članci